logo virtualtur.md
Home to virtualtur.md Ro Ru
facebook | VirtualTur.md odnoklassniki | VirtualTur.md google plus | VirtualTur.md
Platinum
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Diamant de Lux
Diamant de Lux
Sala de banchete "Diamant de Lux" dispune de o bucătarie modernă, într-o atmosferă distinsă. Clienții noștri se vor bucura de preparatele delicioase pregătite de maeștri bucătari care vă oferă un meniu divers, cu o varietate de mâncăruri atât tradiționale cât și europene.

Sala de banchete "Diamant de Lux" dispune de un decor personalizat, unde se poate organiza nunți, cumetrii, zile de naștere, etc.
Murmur de izvor
Murmur de izvor
Sala restaurantului a fost realizată în stil clasic cu culori pale din materiale de calitate înaltă. 186 de persoane pot petrece aici diferite tipuri de festivități datorită utilizării textilelor doar de culoare albă.

O astfel de combinație permite ca fiecare eveniment să fie decorat de către organizatori după bunul lor plac și să confere o notă de unicitate ceremoniei respective.
Sydney
Sydney
Sala de banchete "Sydney" – cel mai nou și stilat local de la Orhei.
Complexul "Sydney" de la Orhei reprezintă un local modern și spaţios, în care s-au împletit cu mult gust tendinţele actuale de design, atitudinea profesională și bucătăria naţională şi cea europeană.
Impresiile contează, de aceea filosofia de la "Sydney" include în sine lucruri simple, dar esenţiale: un restaurant trebuie să corespundă în totalitate așteptărilor clienţilor săi și să nu-i dezamăgească.
Garden Palace
Garden Palace
Atmosfera plăcută a restaurantului GARDEN PALACE predispune la un prânz sau cină pe îndelete atât în sânul familiei, cât şi cu partenerii de afaceri sau prietenii.

Curtea verde, havuzul și compozițiile florale creează acea nuanţă romantică mult căutată de cei îndrăgostiţi.
Tezaur
Tezaur
Amplasat în inima localității Bardar, din raionul Ialoveni, restaurantul se află la doar cincisprezece minute de capitală. La solicitare, administrația vă poate asista la organizarea transportului de oaspeți, tur-retur, către Chișinău.

Odată sosiți la locul destinației, veți fi întimpinați de o atmosferă binevoitoare, creată de personalul calificat. În incinta restaurantului vă stau la dispoziție trei săli care uimesc prin unicitatea designului implementat.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
La Contessa
La Contessa
La Contessa - un local cu ospitalitate deosebită din Peresecina, situat la doar 27 km de Chişinău, departe de aglomeraţia, zgomotul şi agitaţia capitalei...

Un restaurant unde promisiunile devin realitate, unde calitatea serviciilor şi satisfacţia clientului sunt pe primul plan.
Casa Fermierului
Casa Fermierului
Cu un teritoriu imens de două hectare acest complex cuprinde mai multe atracții precum: un parc superb pentru plimbări și relaxare, un foișor în care te poți retrage pentru momente de liniște, un alt foișor împodobit cu draperii elegante și care poate fi folosit pentru ceremonii precum înscrierea sau pentru cine romantice, mai multe havuze mici, dar și un havuz mai mare lângă care se pot răcori invitații.
Voyage
Voyage
Dragoste la prima vedere: aceasta este impresia pe care o lasă de fiecare dată sala de festivități asupra celor care o vitează. Iar bucătăria excelentă a restaurantului este motivul principal pentru care toţi clienţii se întorc sa-și sărbătoreasca cele mai importante evenimente din viață la Voyage.
Gallo Pub
Gallo Pub
“GALLO PUB” - un Restaurant adevărat italian cu maestru bacătar șef Salvatore Panebianco originar din Sicilia, cu o experiență de 40 ani în domeniu.

Specialitățile casei:

- Pizza italiană pe lemne, sută la sută din produse italiene, pregătită de maestru Bucătar Șef,
- Cocoșei hamburghezi la grătar,
- Faimoasa pastă italiană.
Casa Mare
Casa Mare
Situat în suburbia oraşului Chişinău, restaurantul “Casa Mare” vă invită să petreceţi într-o sală de vis inspirată din stilul naţional - moldovenesc, cele mai importante evenimente:
- Nunţi
- Cumătrii
- Aniversări
- Banchete
- Petreceri corporative.
Eco - Resort Butuceni
Eco - Resort Butuceni
Complexul hotelier Eco - Resort Butuceni redă stilul rustic național, curtea este amenajată la fel cum o făceau străbunii: cu laițe, scrânciob-uri și foișoare. Casele cu tinde, acoperite cu șindrilă, adăpostesc camerele amenajate la fel în tradiționalul stil strămoșesc cu elemente precum: lăicere, covoare și perne brodate și, desigur, tradiționala lejancă cu sobă în care aroma lemnului se combină cu comoditățile moderne (TV, WI-FI, grup sanitar).
Revenco V&S
Revenco V&S
Personalul amabil va avea grijă să vă ofere clipe minunate, bucătarii noștri vă va delecta cu bucate atât tradiționale cât și europene conform meniului ales de Dvs. iar iscusința chelnerilor de a avea grijă de toate detaliile vă va face să vă simțiți confortabil.
Capitoles Park
Capitoles Park
Ceea ce își propune restaurantul “Capitoles Park” este să aducă oaspeților săi bucuria de a-și serba evenimentul, fie că este vorba de Nunta de Vis, un botez, evenimente corporative sau orice petrecere privată, aici puteți trăi ce v-ați imaginat. Localul nostru este pregătit să vină în întîmpinarea oricăror necesități specifice pentru a personaliza evenimentul dorit în așa fel încît să vă îndeplinească cele mai îndrăznețe așteptări.
Banquet Premium
Banquet Premium

Atenție! Tuturor mirilor, restaurantul le oferă gratuit arca și sfeșnicele de nuntă.
Și cel mai important, vă propunem prețuri foarte avantajoase.
Veți fi plăcut surprinși când veți afla cât o să vă coste nunta în restaurant.
Cascada
Cascada
SALA DE BANCHETE "CASCADA" DISPUNE DE O SALĂ SUPERBĂ DE 170 DE PERSOANE CU O DESERVIRE PROFESIONALĂ ȘI O BUCĂTĂRIE PERFECTĂ NAȚIONALĂ ȘI EUROPEANĂ.
AFLÂNDU-NE NUMAI LA 2 MINUTE DE AGLOMERAȚIA CAPITALEI, NE PUTEȚI GĂSI LA INTRAREA ÎN COMUNA BUBUIECI.
Pensiunea Butuceni
Pensiunea Butuceni
Pensiunea Butuceni e locul ideal în care poți să te contopești cu istoria, cultura și tradiția Moldovei, să te relaxezi într-un mediu ecologic și să participi în activitățile țărănești.

Bunăvoința personalului va crea o atmosferă formidabilă pentru odihna în Pensiunea Butuceni!
Complex Codru
Complex Codru
Nunta este un eveniment unic în viața unui cuplu, deacea ea trebuie sarbatorită cât mai special, mai memorabil pentru miri, dar și pentru fiecare invitat. Noi, cei de la restaurantul ”Complex Codru” vă vom ajuta să celebrați cele mai frumoase evenimente din viața d-voastră, care vor rămâne pentru totdeauna în amintirile dvs.
Poseidon
Poseidon

Restaurantul ”Poseidon” oferă posibilitatea de organizare a nunţilor, aniversărilor, meselor festive, cocktail-urilor, dineurilor, prezentărilor, banchetelor, seminarelor și altor evenimente de familie sau de afaceri și vă aşteaptă cu o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile.
Fisher Club
Fisher Club
De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv. De acord? – Atunci, bine aţi venit la Fisherclub.md!
Fortus
Fortus
Restaurantul ”Fortus” este localul în care deservirea este impecabilă: ospătari atenți, amabili si foarte sociabili.

Serviciul personalului poate fi cu siguranță apreciat ca fiind unul de 5 stele care va crea o experiență unică și personalizată și care va impresiona pe oricine.
Millor
Millor
Cafe–Bar Millor este localul perfect care oferă oaspeților săi posibilitatea de a servi masa în orice moment al zilei sau să sărbătorească o anumită aniversare restrânsă oferind un anturaj deosebit de comod și primitor. Cele două săli separate sunt destinate atât pentru fumători cât și pentru nefumători, fiind special amenajate cu scopul de a nu crea disconfort altor vizitatori ai localului!
Amaris Garden
Amaris Garden
"Amaris Garden" e pregătit să răspundă noilor provocări, să fie pe placul orășenilor de azi: mai dinamici, mai exigenți, mai cosmopoliți, mai sofisticați.
Căutăm să lăsăm o amprentă personalizată, pentru dumneavoastră, să vă bucurați din plin, fie pentru o nuntă de vis, fie pentru un bal de absolvire, o zi de naștere, un botez, lansări de produse și evenimente mondene, etc.
Versenz
Versenz
Această primăvară pentru a fi alături de Dvs:
Pentru cei care vor comanda petrecerile în zilele de luni, marți, miercuri sau joi le oferim discaunt de 15% de la suma comandată!

Nopţi lungi nedormite, o mulţime de idei, gânduri, sfaturi şi sugestii, în cele din urmă în opinia noastră au dat un rezultat remarcabil.
Camelot
Camelot
Bucătarii noștri vă vor surprinde cu iscusința lor și vă vor oferi multiple delicii culinare la alegere, pentru a putea satisface orice gust. Meniul vă oferă bucate tradiționale moldovenești dar și o varietate bogată a clasicului bucătăriei europene. Pentru orice tip de eveniment se va realiza un meniu separat în dependență de preferințele Dvs. culinare.
Luceafărul
Luceafărul
Localul se află într-o zonă mai restrânsă și liniștită a orașului, dar și usor de ajuns, ceea ce-i conferă o intimitate petrecerii DVS. Sala cu o capacitate de 350 de locuri la mese rotunde, decorată cu bun gust, cu un platou de dans spațios și terasa verde de afară vor oferi momente de neuitat invitaților Dvs.
Casa Porumbeilor
Casa Porumbeilor
Sala de ceremonii ”Casa Porumbeilor” cu o deservire de calitate e locul unde fiecare colț și obiect transmite căldură și confort.

Este localul ideal unde amintirile și impresiile frumoase nu se pot șterge niciodată, pentru că în preajma acestuia puteți profita de frumosul peisaj unic și deosebit pentru poze și filmări.
Mognat
Mognat
Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.
Primăvara - Orhei
Primăvara - Orhei
De ce totuși, Restaurantul Primăvara?
Unu: pentru că este restaurantul ce oferă o deservire deosebită.
Doi: pentru că există o varietate de bucate delicioase.
Trei: pentru că are o ambianță plăcută, caldă cu interior specific, permament curat și îngrijit.
Patru: pentru că oferă bonusuri.
Cinci: pentru că clientul este prioritar.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2014 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd