logo virtualtur.md
Home to virtualtur.md Ro Ru
facebook | VirtualTur.md odnoklassniki | VirtualTur.md google plus | VirtualTur.md
Platinum
Poseidon
Poseidon

Restaurantul ”Poseidon” oferă posibilitatea de organizare a nunţilor, aniversărilor, meselor festive, cocktail-urilor, dineurilor, prezentărilor, banchetelor, seminarelor și altor evenimente de familie sau de afaceri și vă aşteaptă cu o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile.
Complex Codru
Complex Codru
Nunta este un eveniment unic în viața unui cuplu, deacea ea trebuie sarbatorită cât mai special, mai memorabil pentru miri, dar și pentru fiecare invitat. Noi, cei de la restaurantul ”Complex Codru” vă vom ajuta să celebrați cele mai frumoase evenimente din viața d-voastră, care vor rămâne pentru totdeauna în amintirile dvs.
Sud Est
Sud Est

"Sud - Est" este restaurantul care îşi are locaţia la intrarea în oraşul Ştefan Vodă pe traseul R30 şi este locul unde ceremonia dumneavoastră va fi perfectă deoarece o echipă de profesioniști va sta la dispoziţia dumneavoastră!

Garrison
Garrison

«Garrison» Restaurant & Café – este un nume nou pe harta Chişinăului care a fost deschis în toamna lui 2014 şi deja oferă doar servicii de calitate.

Ambianța oferită de acest local este una caldă datorită stilului clasic care a fost abordat cu foarte multă pasiune.

Hanul Vechi
Hanul Vechi

Localul «Hanul vechi» vă însoțește în orice etapă însemnată din destinul Dumneavoastră. Fie aceasta o nuntă, cumetrie, zi de naștere, banchet sau organizarea unei sărbători, suntem dispuși să vă deservim la cea mai înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri.

Bastion
Bastion

«Bastion» un restaurant cu totul special, situat în centrul orașului, vă invită să sărbătoriți nunți, petreceri corporative sau aniversări într-o sală spațioasă și confortabilă.

Casa Noastră
Casa Noastră

Sala este prevăzută pentru ceremonii precum nunți, cumetrii, zile de naștere, petreceri corporative și întâlniri de afaceri. Capacitatea acesteia este de 180 de persoane și se poate adapta cu ușurință pentru diverse evenimente datorită decorului inedit. Din partea administrației se oferă arca de flori și decorarea sălii. O cameră pentru mireasă este prevăzută în incinta casei de nunți.

La Vista
La Vista
Modalitate de exprimare, caracterizată prin Stil distins – Eleganță.
Subtilitate și finețe a simțirii - Rafinament.
Gest deosebit de plăcut cu aromă amețitoare a bucatelor - Savoare.
Dacă aceste calități le cauți într-un singur loc, atunci le gasești la bd. Traian, 5/3.
Dacă dorești să te simți confortabil la o seară perfectă, la o zi deosebită din viața ta, la o întâlnire de afaceri - vino la bd. Traian, 5/3.
Fisher Club
Fisher Club
De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv. De acord? – Atunci, bine aţi venit la Fisherclub.md!
Cabinet Plus
Cabinet Plus
Vezi!!! 3D Panorame!!! a mobilei propuse de salonul de mobilă "Cabinet Plus"
Savita - Anenii Noi
Savita - Anenii Noi
„SAVITA” este un local rafinat, aflat într-o zonă feerică rurală, la doar 55 km de Chişinău, în s. Speia, r. Anenii Noi, pe malul drept al bătrânului Nistru.

Casa nunţii “SAVITA” dispune de două săli, interiorul cărora este realizat în culori pastelate, care, împletite cu celelalte elemente decorative, oferă ambianţa perfectă pentru a celebra diverse tipuri de ceremonii: petreceri corporative, ceremonii jubiliare alte sărbători importante din viaţa Dvs.
Hotel Korona - Anenii Noi
Hotel Korona - Anenii Noi
Hotelul Korona are o capacitate de cazare de 16 locuri, dispuse astfel: 7 camere cu paturi matrimoniale sau twin și un apartament-lux cu două camere.

Cele 8 camere sunt modern mobilate, utilate și echipate cu: TV LCD, sistem de aer condiționat și încălzire, detector de fum, internet wireless, grup sanitar individual cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, fier de călcat și frigider.
Sauna Crystal - Anenii Noi
Sauna Crystal - Anenii Noi
Sauna reprezintă o baie care constă din două faze, în care alternează încălzirea și răcirea organismului. Datorită faptului că se folosesc doar materiale naturale precum lemnul pentru încălzirea spațiului respectiv și a pietrelor din rocă vulcanică pentru menținerea stabilă a temperaturii aerului în încăperea saunei, aceasta este cuprinsa între 80 și 120 grade, iar umiditatea relativă este între 5 și 15%.
Complex Marion
Complex Marion
O adevărată perlă a complexului MARION este restaurantul «Casa Sărbătorii». Meniul bogat oferă diverse bucate alese din bucătăria naţională şi europeană, vinuri de marcă şi coniacuri.

Sala de banchete luxoasă cu capacitate de până la 250 persoane a devenit gazda celor mai mari şi fastuoase petreceri din regiune.
Favorit
Favorit
Centrul de agrement “FAVORIT” vă oferă și o sală de ceremonii.
Sala ceremoniilor “Favorite” este una din cele mai distincte locații pentru ocazii speciale, variind de la nunți până la evenimente corporative. Combinând tradiția clasică cu nuanțe moderne, am deschis o sală nouă, originală, cu un decor rafinat, o sală care poate gazdui pâna la 130 persoane.
Magician
Magician
Sala de Banchete «MAGICIAN» va fi alături de Dumneavoastră la cele mai importante evenimente din familie:
Nunți,
Cumetrii,
Zile de naștere etc.
La Paris
La Paris
Restaurantul „La Paris” dispune de două săli amenajate cu gust: sala mare, cu o capacitate de 240 persoane și cea mică la 50 de persoane.

Întru sporirea comfortului Dumneavoastră, ambele săli posedă platouri speciale pentru dans. De asemenea, cele 2 terase pentru invitați vă permit să savurați liniștea și refugierea de la o companie gălăgioasă și veselă.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Mognat
Mognat
Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Pîine caldă - Drochia
Pîine caldă - Drochia

Chiar de la intrarea în local, oaspeții sunt întâmpinați de o atmosferă caldă și primitoare datorită stilului foarte elegant al decorului clasic regal. Design-ul restaurantului este realizat prin combinarea foarte avantajoasă a clasicului cu modernul și, de aceea, oferă o ambianță deosebită invitaților acestuia. Din elementele clasice fac parte: coloanele romane, policandrele cu cristale, candelabrele pentru lumânări, draperiile grațioase, mulurile (figurile de ghips) și oglinzile cu rame aurite.

Diamond
Diamond
Localul are o capacitate de 120 persoane. Meniul variază între 450-500 lei. Sala de nunți dispune de o terasă sub cerul liber, de un pavilion de lemn în stil moldovenesc, o grădină cu iarbă verde, flori și copaci decorativi, parcare auto cu supraveghere video, arca tinerilor, prezidiu, întâmpinarea oaspeților pe covorul roșu.

La toți tinerii însurăței oferim o mică reducere sau un cadou.
SanMari
SanMari
Restaurantul SanMari este în topul localurilor selecte datorită unei deserviri impecabile, interiorului fin şi a bucatelor delicate. Personalul instruit Vă va satisface orice gust, sala care încape 200 de locuri va fi decorată personalizat la solicitarea Dvs., iar bucatele tradiţionale sau din bucăria europeană vor desăvârşi întregul unei sărbători de vis.
Vest
Vest
Special pentru acest scop la nivelul doi a fost creată o sală destinată pentru festivități care este decorată în stil clasic. Aceasta este menită să ofere evenimentelor organizate aici o capacitate mai mare, de până la 120 de invitați, având acces direct între nivele.

Pentru petrecerile mai mici, de până la 80 de invitați, această sală este prevăzută cu intrare separată din stradă. La fel ca și la primul nivel se află o terasă amenajată disponibilă pentru petrecăreți.
Ambasador - Drochia
Ambasador - Drochia
Sala propusă de noi are o capacitate de 160 persoane și un desing de excepție, fiind înfrumusețată cu statuete originale, printuri pe pereți în stil aristocratic și un decor la alegerea clienților în dependență de eveniment. Ne dedicăm întru totul oaspeților, de aceea vă propunem absolut gratis o gamă mare de culori pentru a amenaja sala, la preferința dumneavoastră se oferă culorile roz, auriu, coral, albastru, roș, verde, marin.
Primăvara - Soroca
Primăvara - Soroca
Din partea casei se oferă unele servicii gratis, precum elemente decorative. Spre exemplu, arca tinerilor este amenajată de colectivul sălii de banchete „Primăvara”, sau intrarea în restaurant poate fi amenajată cu flori, facând un drum de flori din basm. Pe lângă serviciile oferite în dar, restaurantul „Primăvara” oferă tuturor clienților ce au hotarât să își sărbătorească evenimentele frumoase în anotimpul de iarnă o reducere de la 5% până la 20% în dependență de sărbătoare. De asemenea, dispunem de o parcare încăpătoare pentru toți oaspeții Dvs.
Jolly Alon
Jolly Alon
În dependenţă de scopurile şi dorinţele oaspeţilor şi clienţilor noştri, e posibil de organizat activități de divers format – începând cu cina în familie şi terminând cu o nuntă solemnă. Organizarea funcţională a spaţiului restaurantului, ce permite, la o capacitatea de 150 de persoane, să împartă localul în sala mare şi mică de banchete, precum şi în bar şi terasă de vară, oferă vizitatorilor posibilitatea atât de a se afla în centrul unei sărbători zgomotoase cât şi de a se bucura de linişte, savurând bucatele delicioase.
Oscar - Drochia
Oscar - Drochia
Sala luminoasă și încăpătoare, concepută pentru 300 de persoane, și amenajată cu arca tinerilor pentru nunți, este decorată bogat în stil antic, auriul, culoarea principală ce face interiorul să arate bogat, crează un contrast perfect cu cele 5 variante de decorațiuni ce vă sunt propuse în dependență de eveniment, absolut gratis din partea casei.
Soroca
Soroca
Restaurantul Soroca – local rafinat în inima oraşului Soroca pe malul bătrânului Nistru la nordul Moldovei. Un restaurant rafinat ce îmbină clasicul cu modernul, unde domină gustul, luxul, armonia şi ospitalitatea.

Aici veţi fi deserviţi la nivelul cel mai înalt de personal calificat şi profesionist ca să savuraţi din bucatele delicioase ale bucătăriei moldoveneşti şi internaţionale într-o atmosferă confortabilă şi romantică.
Picasso
Picasso
Visați la o nuntă specială, la o zi în care sărbătoarea căsătoriei voastre să fie perfectă? Atunci nu uitați că lucrurile mari se fac din timp și doar cu ajutorul profesioniștilor.

Încă nu sa stabilit ce este mai important la o nuntă. Dar se știe cu siguranță că buna desfășurare a sarbătorii depinde de locație și tot ce ține de acest delaliu: culoarea nunții, meniul și chiar cheful.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2014 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd