logo virtualtur.md
Home to virtualtur.md Ro Ru
facebook | VirtualTur.md odnoklassniki | VirtualTur.md google plus | VirtualTur.md
Platinum
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Eco - Resort Butuceni
Eco - Resort Butuceni
Complexul hotelier Eco - Resort Butuceni redă stilul rustic național, curtea este amenajată la fel cum o făceau străbunii: cu laițe, scrânciob-uri și foișoare. Casele cu tinde, acoperite cu șindrilă, adăpostesc camerele amenajate la fel în tradiționalul stil strămoșesc cu elemente precum: lăicere, covoare și perne brodate și, desigur, tradiționala lejancă cu sobă în care aroma lemnului se combină cu comoditățile moderne (TV, WI-FI, grup sanitar).
Revenco V&S
Revenco V&S
Personalul amabil va avea grijă să vă ofere clipe minunate, bucătarii noștri vă va delecta cu bucate atât tradiționale cât și europene conform meniului ales de Dvs. iar iscusința chelnerilor de a avea grijă de toate detaliile vă va face să vă simțiți confortabil.
Capitoles Park
Capitoles Park
Ceea ce își propune restaurantul “Capitoles Park” este să aducă oaspeților săi bucuria de a-și serba evenimentul, fie că este vorba de Nunta de Vis, un botez, evenimente corporative sau orice petrecere privată, aici puteți trăi ce v-ați imaginat. Localul nostru este pregătit să vină în întîmpinarea oricăror necesități specifice pentru a personaliza evenimentul dorit în așa fel încît să vă îndeplinească cele mai îndrăznețe așteptări.
Banquet Premium
Banquet Premium

Atenție! Tuturor mirilor, restaurantul le oferă gratuit arca și sfeșnicele de nuntă.
Și cel mai important, vă propunem prețuri foarte avantajoase.
Veți fi plăcut surprinși când veți afla cât o să vă coste nunta în restaurant.
Cascada
Cascada
SALA DE BANCHETE "CASCADA" DISPUNE DE O SALĂ SUPERBĂ DE 170 DE PERSOANE CU O DESERVIRE PROFESIONALĂ ȘI O BUCĂTĂRIE PERFECTĂ NAȚIONALĂ ȘI EUROPEANĂ.
AFLÂNDU-NE NUMAI LA 2 MINUTE DE AGLOMERAȚIA CAPITALEI, NE PUTEȚI GĂSI LA INTRAREA ÎN COMUNA BUBUIECI.
Pensiunea Butuceni
Pensiunea Butuceni
Pensiunea Butuceni e locul ideal în care poți să te contopești cu istoria, cultura și tradiția Moldovei, să te relaxezi într-un mediu ecologic și să participi în activitățile țărănești.

Bunăvoința personalului va crea o atmosferă formidabilă pentru odihna în Pensiunea Butuceni!
Complex Codru
Complex Codru
Nunta este un eveniment unic în viața unui cuplu, deacea ea trebuie sarbatorită cât mai special, mai memorabil pentru miri, dar și pentru fiecare invitat. Noi, cei de la restaurantul ”Complex Codru” vă vom ajuta să celebrați cele mai frumoase evenimente din viața d-voastră, care vor rămâne pentru totdeauna în amintirile dvs.
Poseidon
Poseidon

Restaurantul ”Poseidon” oferă posibilitatea de organizare a nunţilor, aniversărilor, meselor festive, cocktail-urilor, dineurilor, prezentărilor, banchetelor, seminarelor și altor evenimente de familie sau de afaceri și vă aşteaptă cu o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile.
Fisher Club
Fisher Club
De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv. De acord? – Atunci, bine aţi venit la Fisherclub.md!
Garden Palace
Garden Palace
Atmosfera plăcută a restaurantului GARDEN PALACE predispune la un prânz sau cină pe îndelete atât în sânul familiei, cât şi cu partenerii de afaceri sau prietenii.

Curtea verde, havuzul și compozițiile florale creează acea nuanţă romantică mult căutată de cei îndrăgostiţi.
Fortus
Fortus
Restaurantul ”Fortus” este localul în care deservirea este impecabilă: ospătari atenți, amabili si foarte sociabili.

Serviciul personalului poate fi cu siguranță apreciat ca fiind unul de 5 stele care va crea o experiență unică și personalizată și care va impresiona pe oricine.
Millor
Millor
Cafe–Bar Millor este localul perfect care oferă oaspeților săi posibilitatea de a servi masa în orice moment al zilei sau să sărbătorească o anumită aniversare restrânsă oferind un anturaj deosebit de comod și primitor. Cele două săli separate sunt destinate atât pentru fumători cât și pentru nefumători, fiind special amenajate cu scopul de a nu crea disconfort altor vizitatori ai localului!
Amaris Garden
Amaris Garden
"Amaris Garden" e pregătit să răspundă noilor provocări, să fie pe placul orășenilor de azi: mai dinamici, mai exigenți, mai cosmopoliți, mai sofisticați.
Căutăm să lăsăm o amprentă personalizată, pentru dumneavoastră, să vă bucurați din plin, fie pentru o nuntă de vis, fie pentru un bal de absolvire, o zi de naștere, un botez, lansări de produse și evenimente mondene, etc.
Versenz
Versenz
Această primăvară pentru a fi alături de Dvs:
Pentru cei care vor comanda petrecerile în zilele de luni, marți, miercuri sau joi le oferim discaunt de 15% de la suma comandată!

Nopţi lungi nedormite, o mulţime de idei, gânduri, sfaturi şi sugestii, în cele din urmă în opinia noastră au dat un rezultat remarcabil.
Camelot
Camelot
Bucătarii noștri vă vor surprinde cu iscusința lor și vă vor oferi multiple delicii culinare la alegere, pentru a putea satisface orice gust. Meniul vă oferă bucate tradiționale moldovenești dar și o varietate bogată a clasicului bucătăriei europene. Pentru orice tip de eveniment se va realiza un meniu separat în dependență de preferințele Dvs. culinare.
Luceafărul
Luceafărul
Localul se află într-o zonă mai restrânsă și liniștită a orașului, dar și usor de ajuns, ceea ce-i conferă o intimitate petrecerii DVS. Sala cu o capacitate de 350 de locuri la mese rotunde, decorată cu bun gust, cu un platou de dans spațios și terasa verde de afară vor oferi momente de neuitat invitaților Dvs.
Casa Porumbeilor
Casa Porumbeilor
Sala de ceremonii ”Casa Porumbeilor” cu o deservire de calitate e locul unde fiecare colț și obiect transmite căldură și confort.

Este localul ideal unde amintirile și impresiile frumoase nu se pot șterge niciodată, pentru că în preajma acestuia puteți profita de frumosul peisaj unic și deosebit pentru poze și filmări.
Mognat
Mognat
Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.
Primăvara - Orhei
Primăvara - Orhei
De ce totuși, Restaurantul Primăvara?
Unu: pentru că este restaurantul ce oferă o deservire deosebită.
Doi: pentru că există o varietate de bucate delicioase.
Trei: pentru că are o ambianță plăcută, caldă cu interior specific, permament curat și îngrijit.
Patru: pentru că oferă bonusuri.
Cinci: pentru că clientul este prioritar.
Popasul Călătorilor
Popasul Călătorilor
Prețurile sunt flexibile astfel că pentru nunți și cumetrii acestea încep de la 250 lei/persoană și în funcție de meniul ales ele cresc nesemnificativ oferind fructe, dulciuri și bufet suedez. Pentru alte tipuri de ceremonii prețurile se negociază individual iar pentru festivitățile organizate în zilele de luni până joi se aplică o reducere de 10% din suma meniului ales.
Versailles - Orhei
Versailles - Orhei
Decorul realizat în nuanțe pastelate, cu elemente de feronerie și mobilier din lemn tapițat, oferă căldură și confort invitaților și predispune la o stare de spirit binevoitoare. La fel, această stare este menținută de personalul înalt calificat care oferă servicii de neegalat. Chelnerii amabili sunt atenți să vă răsfețe, iar bucătarii cu drag pregătesc bucate savuroase din bucătăria europeană cât și din cea națională.
Florăria "Fructul"
Florăria "Fructul"
SRL "Fructul" este o companie specializată în creşterea răsadurilor de flori şi legume.
Asortimentul de flori cultivate include peste 50 de specii anuale şi multianuale plantate în ghivece la toate fazele de dezvoltare.
Răsadul de legume este crescut în palete celulare şi include practic tot sortimentul de legume începând cu varză, tomate, ardei şi terminând cu ceapă, ţelină, praz.
Giacomo Fontana
Giacomo Fontana

Localul este amplasat în centru oraşului Orhei, într-o zonă liniştită, frumos amenajată. Pentru posesorii de automobile sunt locuri de parcare.

Restaurantul «Giacomo Fontana» vă garantează succesul petrecerii Dvs., care vă va lăsa doar amintiri frumoase!
Șarm Cafe
Șarm Cafe
Cafeneaua "Șarm" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Cafeneaua noastra este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Orhideea - Lozova
Orhideea - Lozova
În curte sunt amplasate două terase armonios amenajate cu draperii elegante pentru a oferi invitaților din sălile localului posibilitatea de a se destinde în aer liber.

Iar pentru a spori confortul, în special pe timpul arșiței de vară, au fost create și două havuzuri care oferă răcoarea mult dorită.
Curtea Domnească
Curtea Domnească
«CURTEA DOMNEASCĂ» un parcurs prin trecutul istoric

Vă doriți o evadare din mediul aglomerat şi sufocant al capitalei?

Doriți să schimbați decorul plictisitor al rutinei?

Complexul pentru ceremonii «Curtea Domnească» din centrul orașului Cricova Vă oferă o placută ocazie de a Vă transpune într-o atmosferă deosebită, cu o adevarată semnificație istorică.
Miracol
Miracol
Aici puteți sărbători cu adevărat nunta, cumetria, jubileul, festivități pentru copii; puteți organiza banchete, cocktail-uri, prezentari, petreceri corporative...

Pentru petrecerea evenimentelor importante din viața Dumneavoastră vă oferim sala de banchet: sala cu o capacitate de 40 - 150 de persoane.
La Contessa
La Contessa
La Contessa - un local cu ospitalitate deosebită din Peresecina, situat la doar 27 km de Chişinău, departe de aglomeraţia, zgomotul şi agitaţia capitalei...

Un restaurant unde promisiunile devin realitate, unde calitatea serviciilor şi satisfacţia clientului sunt pe primul plan.
Confort
Confort
În iunie 2008 întrerprinderea a obținut certificatul de confirmitate al sistemului de management al calității cu cerințele standartului internațional EN ISO 9001:2000, eliberat de compania "TUV-CERT", pe baza căruia funcționează întregul sistem de servicii de producție și comerciale.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2014 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd