Platinum
Tur Virtual
Despre noi
Complexul ”Platinum” este situat în sectorul Ciocana al municipiului Chișinău.

Complexul dispune de restaurant, 3 săli de banchete, 2 terase de vară, hotel, parcare și toate condițiile pentru a organiza diverse evenimente – nunți, cumătrii, aniversări, corporative, delegații, prezentări, fourchette, prânzuri, cine romantice.

La dispoziția organizatorilor de nunți vă oferim:

- Sală spațioasă de întâlnire a oaspeților și organizarea fourchette-ului
- Sala de Platină nobilă și fină ca rochia unei mirese cu capacitatea de 120- 250 de persone
- Sală separată pentru Mire și Mireasă
- Arcă de nuntă, ștative decorative
- Sistem modern de iluminare
- Parcare și terasă de vară.

Săli în stil modern care creează un sentiment de lux desăvârșit, remarcat cu finețe și în finisaje decorative de marmură și granit. Prezidiul se deosebește prin originalitate - lucrarea manuală desăvârșită bătută cu cristale Svarowski încadrată într-o ramă ce se armonizează cu interiorul.

Sălile sunt deservite de 2 bucătării echipate cu cel mai performant echipament profesional de calitate germană. Cu toate acestea în combinație cu profesionalismul personalului, spiritul de echipă și creativitate, suntem pregătiți să satisfacem cele mai rafinate gusturi și chiar de a depăși așteptările celor care organizează diferite evenimente.

Galerie foto
Comentarii
dorel 15/07/2011 18:51
foarte fain,e super si frumos,amenajare cu gust si un stil extraordinar de placut....mar interesa si poze din camerele hotelului......mersi anticipat
Victoria 01/09/2012 21:47
Buna ziua! Am dori sa stim la ce pret este meniul per/persoana.
Motelica Anatolie 29/04/2013 21:09
Ma numesc Anatolie,prieteni dragi fiti siguri pe celea vazute,pozele care sunt instalate,intradevar este fain interiorul cit si exteriorul,nu se discuta celea ce se srvesc in acest local,intrati si simtitiva bine in Platinum,stiu multe cei legat de Hotelul Platinum,fara cuvinte S U P E R,de nedescris . . .
Mihail 08/05/2013 13:26
E fantastic Hotelul cu camere mari luxoase, dar de restoran nici vorba nui !!! toti prietenii ce au venit din Europa, au ramas foarte suprinsi de toate !!!!! Merci la toti !!!!
Olga 19/08/2013 14:25
Buna,as vrea sa stiu daca localul e disponibil pe 9 august 2014,vam scis si pe e-mail dar nu ras,ms anticipat
Olesea 11/09/2013 12:01
Am sărbătorit nunta la Platinum, am rămas foarte mulțumiți de serviciile oferite. Deservirea la cel mai înalt nivel. Cu siguranță vom sărbători și cumătria aici.
Diana 05/08/2015 12:21
Am sarbatorit recent cumatria copilului, ce pot sa zic, bucataria foarte gustoasa, insa am ramas total dezamagita de deservire, chelnerilor pot sa le ofer nota 1, umbla parca sunt "umflati in pene", agresivi, nici nu miroase a amabilitate, tatimurile au fost schimbate o singura data la insistenta mea (ei au zis ca numai la masa calda are loc schimbarea tacimurilor), am mai fost prin diferite localuri si acest lucru se facea de 3-4ori pe toata durata sarbatorii. La un moment data nu era nici un chelner in sala, trebuia sa umblam din urma lor ca sa aduca ceva bautura. Plus la toate au incercat sa faca smecherii, la care au recunoscut ca au gresit. As sugera administratiei ca asa gen de personal sa fie pe loc concediati, si sa angajeze oameni competenti in domeniu, din cauza lor veti pierde multi clienti. Eu la sigur nu mai recomand localul vostru...
Recomandă:
Vizitatori: 31906
Nota 4.3
Captcha
* Câmp obligatoriu de îndeplinit
Condiții de postare a comentariilor

- Comentariile ce conțin înjurări, cuvinte și materiale obscene, cuvinte vulgare, "Spam", comentarii ce duc la violență, comentarii rasiste, comentarii care afectează interesul privat al persoanei, postarea de link-uri ilegale, comentarii și materiale ce au conținut de anti-publicitate - nu sunt acceptate și la decizia ADMINISTRAȚIEI site-ului, nu vor fi publicate. ADMINISTRAȚIA - își rezervă dreptul de a modifica conținutul comentariilor, sau de a nu le accepta.
- Informațiile personale, care le indicați în formular, sunt confidențiale, și nu vor fi divulgate părților terțe.
- Dacă aveți careva sugestii, întrebări, reclamații, recomandări, scrieți-ne pe adresa de e-mail: info@virtualtur.md

Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd