Noutăți
Cristal
Cristal
Sala de Ceremonii „Cristal”, localizată în apropierea Vadul lui Vodă în satul Corjova, vă întâmpină într-o atmosferă caldă şi cu servicii de cea mai înaltă calitate – toate acestea făcând-o destinaţia perfectă pentru a trăi din plin sărbătoarea dumneavoastră.

Sala încăpătoare în stil contemporan, cu un interior plăcut, cu încăpere aparte pentru mire și mireasă, terasa iluminată, havuz, scrânciob, parcare.
Premier - Criuleni
Premier - Criuleni

Bine ați venit la sala de banchete “Premier”, locul unde alături de ambianța de lux și buna dispoziție vă garantăm și o servire de calitate.

“Premier” este una dintre locaţiile în care peisajul mirific te duce către o lume de vis.

White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Banquet DeLuxe
Banquet DeLuxe

Dacă ești în căutarea unui local pentru a organiza un eveniment grațios cu artiști consacrați și să petreci seri de neuitat cu prietenii, atunci te invitam la “Banquet DeLuxe”.

Fiind amplasat pe bulevardul Dacia, 27 este foarte accesibil atât pentru locuitorii capitalei, cât și pentru oaspeții ei. Pentru automobile este prevăzut un spațiu generos de parcare.

Bomalin
Bomalin

Sala de festivități "Bomalin", situată în inima sectorului Sculeni, Vă invită să petreceți cele mai însemnate zile din viața dumneavoastră.

Taxi Blues
Taxi Blues

Taxi Blues Centru se află în inima capitalei, pe strada Lev Tolstoi, 24/1, fiind locul unde ambianța pozitivă este redată prin numeroasele elemente de decor. Deservirea este una inedită și memorabilă datorită iscusinței chelnerilor de a face show-uri excepționale la servirea bucatelor, fie că acestea sunt din bucătăria tradițională sau din cea europeană.

La Crîsma
La Crîsma

Republica Moldova este bogată în obiceiuri și tradiții populare care te captivează cu frumusețea lor și care sunt reprezentate prin numeroase obiecte de artizanat. O atmosferă rustică autentică poate fi descoperită doar mergând “La Crîșmă” – un adevărat restaurant moldovenesc.

Întregul local a fost conceput ca să-i facă pe oaspeții săi să se simtă – Ca la țară, la bunica.

Institutul Muncii
Institutul Muncii

Elementul de bază al sistemului educaţiei sindicale şi formării cadrelor sindicale a Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova este Institutul Muncii, căruia îi revine sarcina organizării nemijlocite a activităţii educaţionale în cadrul CNSM.

Hotel "Institutul Muncii"
Hotel "Institutul Muncii"

Hotelul "Institutul Muncii" este amplasat în una din cele mai pitoreşti zone ale oraşului Chişinău.


Aici predomină liniştea, confortul, astfel ve-ţi fi încîntaţi de amabilitatea şi atenţia oferită de personalul hotelier.

În Curtea Casei
În Curtea Casei

Restaurantul «În Curtea Casei» este locul perfect pentru organizarea diverselor petreceri de familie și corporative, zile de naștere, business lunches și frushet-uri. Sala cu capacitatea de până la 120 persoane, are un interior frumos amenajat în stil european combinat cu elemente tradiționale.

Europa
Europa

Ресторан Europa предлагает услуги по организации и проведению различных мероприятий:

  • изысканные свадьбы и тихие семейные торжества,
  • красивые юбилеи и веселые кумэтрии,
  • кофе-брейк, фуршеты, презентации, семинары и любые,
  • корпоративные банкеты.
Vila Veche
Vila Veche

“Vila Veche” este localul unde ambianța pozitivă, bucătăria tradițională și personalul calificat formează un loc perfect pentru o petrecere de orice tip.

Casa Sărbătorii - Ungheni
Casa Sărbătorii - Ungheni

Casa Sărbătorii de la Ungheni - satisface toate cerinţele unui eveniment de succes. Găzduieşte orice fel de evenimente: nunţi, cumetrii, conferinţe, congrese, seminare, banchete, baluri de absolvire, zile de naştere etc. Sălile de ceremonii sunt amenajate într-un stil aparte, care se încadrează între clasic şi modern

Lari Cafe
Lari Cafe
"Lari Cafe" organizează:
- Nunți,
- Cumetrii,
- Fourchette,
- Zile de naștere,
- Banchete.
Sală de banchete de la 50-80 persoane. Bucate tradiționale. Vă așteptăm cu drag!!!
Vila Nouă
Vila Nouă
VILA NOUĂ
O ARMONIZARE PERFECTĂ
ÎNTRE TRADIŢIE ŞI MODERNITATE

Restaurantul Vila Nouă prezintă un echilibru perfect între tradiţie şi modernitate. Stilul de viaţă contemporan redefineşte şi desăvârşeşte acest local în care orice nuntă capătă un contur original. Plin de stil, eleganţă şi confort deja al şaptelea an consecutiv aduce evenimentelor speciale mult dorita notă de strălucire incomparabilă.
Garden Palace
Garden Palace
Atmosfera plăcută a restaurantului GARDEN PALACE predispune la un prânz sau cină pe îndelete atât în sânul familiei, cât şi cu partenerii de afaceri sau prietenii.

Curtea verde, havuzul și compozițiile florale creează acea nuanţă romantică mult căutată de cei îndrăgostiţi.
Mihail Corețchi_B
Mihail Corețchi_B

Uneori o fotografie poate zice mai mult decât o sută de cuvinte, de aceea e foarte important să alegi un profesionist în arta fotografiatului.

Baloane, lumină, sunet_B
Baloane, lumină, sunet_B

Arendă Efecte Speciale, Lumini LED și Sunet de calitate la preț accesibil.

Mognat
Mognat
Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.
International Park
International Park

O irezistibilă tentaţie de a savura gustul adevărat al bucuriei de viaţă – noua Zonă de agrement "International PARK" – Complex Hotelier şi Restaurant, este pregătită pentru a cuceri orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Curtea Boierului
Curtea Boierului
Zile de naştere, nunţi, cumetrii – toate acestea sunt evenimente pe care le aşteptăm cu nerăbdare şi le sărbătorim din tot suflet. Pregătirea pentru ele – e o experienţă tot atât de plăcută: alegerea unui costum, cadouri, muzica ... Dar atmosfera de sărbătoare mai mult depinde de locul petrecerii, de la oamenii care organizează evenimentul şi talentul bucătarului.
Primăvara - Soroca
Primăvara - Soroca
Din partea casei se oferă unele servicii gratis, precum elemente decorative. Spre exemplu, arca tinerilor este amenajată de colectivul sălii de banchete „Primăvara”, sau intrarea în restaurant poate fi amenajată cu flori, facând un drum de flori din basm. Pe lângă serviciile oferite în dar, restaurantul „Primăvara” oferă tuturor clienților ce au hotarât să își sărbătorească evenimentele frumoase în anotimpul de iarnă o reducere de la 5% până la 20% în dependență de sărbătoare. De asemenea, dispunem de o parcare încăpătoare pentru toți oaspeții Dvs.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
DJ ZMC (Alex)_B
DJ ZMC (Alex)_B

Dacă doriți să organizați o nuntă, un botez, o zi onomastică, o petrecere corporativă sau un eveniment special, căruia doriți să îi dați un ton de culoare și un fundal muzical pe care să danseze toţi invitaţii, atunci puteţi apela cu încredere la serviciile DJ.

Muzica este unul dintre cele mai importante elemente ale oricărei festivități, tocmai de aceea, dotarea tehnică de o foarte bună calitate permite realizarea unei sonorizări excepționale și vă permite să aveți o petrecere pe cinste.

Savita - Anenii Noi
Savita - Anenii Noi
Vă doriţi o nuntă de poveste într-o atmosferă deosebită, departe de zgomotele oraşului şi învăluită într-un parfum de aer proaspăt?

Râvniţi organizarea de calitate a sărbătorii, cu gust şi atenţie în fiecare detaliu?

Casa nunţii ”SAVITA” este locaţia perfectă în acest sens!

La Plopi
La Plopi
Pensiunea "La Plopi" dispune de:
- Sala mare de ceremonii (de la 120 - 350 persoane)
- Sala mică de ceremonii (până la 70 persoane)
- Restaurant
- Bar
- Terasă
- Hotel
- Parcare

Grand Radog
Grand Radog
Complexul sportiv-distractiv "Grand RADOG", amplasat la doar 5 kilometri de Chişinău pe malul lacului de la Dănceni, oferă oaspeţilor dragi condiţii excelente pentru sărbători festive, corporative ş.a.

Sala mare – 100 - 250 locuri;
Sala mică – 20 - 60 locuri.
Versenz
Versenz
Nopţi lungi nedormite, o mulţime de idei, gânduri, sfaturi şi sugestii, în cele din urmă în opinia noastră au dat un rezultat remarcabil.

Suntem gata să Vă prezentăm Sala de banchet "Versenz Cafe".

Codru - Orhei
Codru - Orhei

Restaurantul “Codru” este un local cu tradiție pentru orașul Orhei, deoarece și-a început activitatea încă din anii 70, în scurt timp fiind unul din principalele puncte de atracție pentru locuitorii și oaspeții orașului. În timp acesta a devenit și mai atractiv pentru clienții săi, după ce a trecut printr-o renovare capitală atât în materie de design cât și culinar.

Nufărul
Nufărul
Amenajată în stil clasic, sala dispune de o capacitate de până la 300 de invitaţi, fiecare dintre care se va simţi bine şi confortabil. Fiecare invitat îşi va putea găsi o ocupaţie pentru suflet: să se relaxeze în zona de odihnă, să stea la masa de sărbătoare gălăgioasă fie să danseze pe ringul spaţios de dans.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd