logo virtualtur.md
Virtualizare la
360°
Home to virtualtur.md Ro Ru
facebook | VirtualTur.md odnoklassniki | VirtualTur.md google plus | VirtualTur.md
Restaurante, Săli de ceremonii, Baruri, Cafenele, Hoteluri, Saloane de mariaj, Pensiuni, Fitness-uri, Saune, Agenții turistice, Expoziții, Saloane de mobilă, Saloane de frumusețe, Turism, Companii de construcții, Medicină estetică - 3D Panorame a localurilor din Chișinău și din alte localități ale țării.
Cea mai largă gamă de Tururi Virtuale din Moldova.
Noutăți
Beriozca - Bălți
Beriozca - Bălți

Propunem la atenția Dumneavoastră două Săli Magnifice.

Eleganța și moderna Sală “Gold Hall” pune la dispoziția clienților până la 160 de persoane.

Iar Sala “Banket Hall” până la 50 de persoane.

Banquet Hall Versailles
Banquet Hall Versailles

“Banquet Hall Versailles” este unul din cele mai frumoase complexe din Moldova care oferă senzații inegalabile datorită luxului regal francez din interior care este afișat prin calitatea materialelor și a instalațiilor, dar și prin modul în care a fost pus în valoare și desigur a echipei profesioniste de bucătari și chelneri.

Complexul este amplasat în centrul capitalei pe strada Vlaicu Pârcălab 52, în imediata apropiere de sediul Primăriei și Catedrala metropolitană și cuprinde 2 săli pentru ceremonii iar în curte o grădină în care se pot organiza diverse petreceri.

Miracol
Miracol

Dacă sunteți în căutarea unei săli cochete atunci sala de nunţi ”Miracol” V. Alecsandri este locul potrivit pentru serbarea diverselor ceremonii precum: nunți, cumetrii, banchete, zile de naștere sau alte evenimente importante.

Sala este situată în partea centrală a capitalei, pe strada V. Alecsandri 1, fiind prevăzută şi o parcare pentru oaspeții săi.

Covicrin
Covicrin
Administrația sălii de banchet "Сovicrin" Vă invită să petreceți cele mai minunate evenimente din viața Dumneavoastră: nunţi, cumetrii, zile de naştere ș.a, într-o sală modernă, cu capacitatea de până la 150 persoane.
Interiorul sălii este într-un stil classic.
Vă oferim o bucătărie tradiţională moldovenească şi europeană.
D' Emily
D' Emily
D' EMILY – un local modern, cu influenţe clasice, care prin decoraţiunile sale, ce implică culorile toamnei timpurii, tind să creeze o atmosferă romantică, de vis, şi vine să vă captiveze cu un meniu divers, şi în acelaşi timp, armonios combinat.

Restaurantul nostru vă pune la dispoziţie o gamă variată de preparate culinare ale bucătăriei europene, care îşi propune să satisfacă gusturile tuturor gurmanzilor.
Garrison
Garrison

«Garrison» Restaurant & Café – este un nume nou pe harta Chişinăului care a fost deschis în toamna lui 2014 şi deja oferă doar servicii de calitate.

Ambianța oferită de acest local este una caldă datorită stilului clasic care a fost abordat cu foarte multă pasiune.

Codru - Orhei
Codru - Orhei
Restaurantul ‘’Codru ‘’ – armonia şi bogăţia gusturilor, impresionează oaspeţii prin diversitatea bucatelor culese din bucătăria tradiţională moldovenească, pregătite de o echipă de bucătari profesionişti şi un personal perfect.
Doar la noi în incinta restaurantului predomină o atmosferă caldă şi aici puteţi petrece o nuntă de vis, cumătrii, aniversări, fourchette.
Stil
Stil
Restaurant Stil - în STILUL sărbătorilor tale!

Optează pentru "Restaurant Stil", un restaurant cu stil şi atitudine. O ambianţă selectă și familiară în acelaşi timp, bucătărie excelentă şi o manieră profesionistă de deservire.

Sala pentru ceremonii realizată în ritmul ultimelor tendințe tehnice şi un spaţiu de dans prevăzut, vor permite tuturor invitaţilor să savureze din plin atmosfera sărbătorii.
La Vista
La Vista
Modalitate de exprimare, caracterizată prin Stil distins – Eleganță.
Subtilitate și finețe a simțirii - Rafinament.
Gest deosebit de plăcut cu aromă amețitoare a bucatelor - Savoare.
Dacă aceste calități le cauți într-un singur loc, atunci le gasești la bd. Traian, 5/3.
Dacă dorești să te simți confortabil la o seară perfectă, la o zi deosebită din viața ta, la o întâlnire de afaceri - vino la bd. Traian, 5/3.
President - Bălți
President - Bălți

Restaurantul “President” din municipiul Bălţi este potrivit atât pentru petreceri în stil clasic, cât şi pentru petreceri moderne sau tematice, datorită stilului arhitectural de mare efect. Interiorul generos și opulent este stilizat datorită melanjului de accesorii şi al bunului gust care vor crea o atmosferă de vis. Dotările moderne dar și design-ul remarcabil vor corespunde cu siguranță și celor mai exigente cerințe ale clienților.

Cascada
Cascada
Sala de banchete „Cascada” este o adevărată oază de liniște și răgaz la doar 10 minute distanță de aglomerația Chișinăului.

Fiind amplasat în comuna Bubuieci, pe strada Bubuiog, 1C, această sală este ferită de gălăgia orașului și oferă multe facilități pentru odihnă.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Florăria "Fructul"
Florăria "Fructul"
SRL "Fructul" este o companie specializată în creşterea răsadurilor de flori şi legume.
Asortimentul de flori cultivate include peste 50 de specii anuale şi multianuale plantate în ghivece la toate fazele de dezvoltare.
Răsadul de legume este crescut în palete celulare şi include practic tot sortimentul de legume începând cu varză, tomate, ardei şi terminând cu ceapă, ţelină, praz.
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Elegance
Elegance
Restaurantul “ELEGANCE” - alegerea perfectă. Locul unde veți petrece cele mai importante și de neuitat momente din viața dumneavoastră – nunta, cumătria, jubileul, balul de absolvire, fourchette, corporative.

Bucătăria şi secţia de patiserie sunt mândria restaurantul nostru.
Garden Palace
Garden Palace
Atmosfera plăcută a restaurantului GARDEN PALACE predispune la un prânz sau cină pe îndelete atât în sânul familiei, cât şi cu partenerii de afaceri sau prietenii.

Curtea verde, havuzul și compozițiile florale creează acea nuanţă romantică mult căutată de cei îndrăgostiţi.
Banquet Room
Banquet Room
"BANQUET ROOM" vă oferă:

Sala Mare cu o capacitate de pâna la 200 locuri.

Sala Mică - 40 locuri.

Organizăm: Nunți, Cumetrii, Zile de naștere, Corporative, ș.a.
Silverhouse
Silverhouse
Organizăm:
- Nunți,
- Cumătrii,
- Fourchette,
- Zile de naștere pentru copii,
- Banchete.

Basarabia
Basarabia
Restaurantul - crama "Basarabia" vă invită să săvurati atmosfera unei armonii şi desfătări estetice. Anume aici, dvs veţi avea posibilitatea de a reveni în adâncul secolelor, de a pătrunde în coloritul vieţii tradiţionale moldoveneşti şi de a vă delecta cu bucate pregătite după cele mai alese reţele ale strămoşilor noştri.
Stejăriș
Stejăriș
Bine aţi venit la Complexul de agrement "Stejăriş"!!!

• V-aţi întrebat vreodată unde vă puteţi refugia pentru câteva ore de odihnă în mijlocul naturii?
• Doriţi să petreceţi câteva zile de neuitat împreună cu prietenii şi oaspeţii dragi?
• Aveţi nevoie de un local în care să sărbătoriţi ziua nunţii, ziua de naştere, cumetria, alte festivităţi de familie?
• Sunteţi în căutarea unei săli de conferinţe, ce ar corespunde tuturor exigenţelor Dumneavoastră, îmbinând plăcutul cu utilul?
Moldova - Mereni
Moldova - Mereni
Dacă celebrați căsătoria, botezați copilul sau rotungiți un jubileu cu rudele și prietenii, veniți la noi. Veți avea parte de o sărbătoare de vis mai departe de zgomotul orașului.
Casa nunții " Moldova" din satul Mereni vă oferă:
- un local încăpător ( până la 200 persoane) și destul de confortabil
- bucătărie tradițională cu un meniu foarte bogat la un preț comparativ mic
- personal respectuos
Persoanele dragi vor ramâne satisfăcute de ambianța elegantă și o amabiliate deosebită.
Duplex
Duplex

Casa din doua Duplex-uri de pe strada Sfântul Dumitru, îmbină în sine 3 etaje și demisolul.

Suprafața terenului pentru un Duplex - 10 ari.

Un Duplex are 330 m^2. Pentru fiecare familie se preconizează un garaj, un beci și loc de parcare lângă poartă.

Poseidon
Poseidon

Restaurantul ”Poseidon” oferă posibilitatea de organizare a nunţilor, aniversărilor, meselor festive, cocktail-urilor, dineurilor, prezentărilor, banchetelor, seminarelor și altor evenimente de familie sau de afaceri și vă aşteaptă cu o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile.
Complex Codru
Complex Codru
Nunta este un eveniment unic în viața unui cuplu, deacea ea trebuie sarbatorită cât mai special, mai memorabil pentru miri, dar și pentru fiecare invitat. Noi, cei de la restaurantul ”Complex Codru” vă vom ajuta să celebrați cele mai frumoase evenimente din viața d-voastră, care vor rămâne pentru totdeauna în amintirile dvs.
Sud Est
Sud Est

"Sud - Est" este restaurantul care îşi are locaţia la intrarea în oraşul Ştefan Vodă pe traseul R30 şi este locul unde ceremonia dumneavoastră va fi perfectă deoarece o echipă de profesioniști va sta la dispoziţia dumneavoastră!

Hanul Vechi
Hanul Vechi

Localul «Hanul vechi» vă însoțește în orice etapă însemnată din destinul Dumneavoastră. Fie aceasta o nuntă, cumetrie, zi de naștere, banchet sau organizarea unei sărbători, suntem dispuși să vă deservim la cea mai înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri.

Bastion
Bastion

«Bastion» un restaurant cu totul special, situat în centrul orașului, vă invită să sărbătoriți nunți, petreceri corporative sau aniversări într-o sală spațioasă și confortabilă.

Casa Noastră
Casa Noastră

Sala este prevăzută pentru ceremonii precum nunți, cumetrii, zile de naștere, petreceri corporative și întâlniri de afaceri. Capacitatea acesteia este de 180 de persoane și se poate adapta cu ușurință pentru diverse evenimente datorită decorului inedit. Din partea administrației se oferă arca de flori și decorarea sălii. O cameră pentru mireasă este prevăzută în incinta casei de nunți.

Fisher Club
Fisher Club
De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv. De acord? – Atunci, bine aţi venit la Fisherclub.md!
Cabinet Plus
Cabinet Plus
Vezi!!! 3D Panorame!!! a mobilei propuse de salonul de mobilă "Cabinet Plus"
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd