logo virtualtur.md
Virtualizare la
360°
Home to virtualtur.md Ro Ru
facebook | VirtualTur.md odnoklassniki | VirtualTur.md google plus | VirtualTur.md
Restaurante, Săli de ceremonii, Baruri, Cafenele, Hoteluri, Saloane de mariaj, Pensiuni, Fitness-uri, Saune, Agenții turistice, Expoziții, Saloane de mobilă, Saloane de frumusețe, Turism, Companii de construcții, Medicină estetică - 3D Panorame a localurilor din Chișinău și din alte localități ale țării.
Cea mai largă gamă de Tururi Virtuale din Moldova.
Noutăți
Aleea Plopilor
Aleea Plopilor
Personalul grijuliu îți va organiza orice sărbătoare la un nivel înalt.

Orice detaliu pentru noi este important, de aceea vom ține cont de dorințele și ideeile fiecăruia.

În sala cu o capacitate de 140 de persoane ve-ți petrece cele mai minunate și speciale momente alături de familie și prieteni, unde ve-ți savura din din cele mai alese bucate, pregătite de către bucătarii noștrii iscusiți.
Victoria - Șoldănești
Victoria - Șoldănești


Sala de banchet "Victoria" Șoldănești, satul Cușmirca - cu o capacitate de 120 perechi va fi locația ideală pentru momentele importante din viața dvs.: nunți, cumetrii, aniversări.

Cu personal calificat, organizăm evenimente de neuitat. Sărbătoarea într-o atmosferă placută și călduroasă va face ca oaspeții Dumneavoastră să se simtă bine dispuși.
Plovdiv
Plovdiv
PLOVDIV – CALITATE, TRADIȚIE, RAFINAMENT!

Restaurantul Plovdiv dispune de spaţiu suficient pentru a găzdui în condiţii optime: nunţi, botezuri sau orice alte evenimente importante.
Este dotat cu două săli ce au o capacitate de până la 250 persoane (sala mare) şi până la 100 persoane (sala mică).
KissNew
KissNew
În ajunul sezonului de nunți 2014, Sala de festivităţi KissNew, v-a pregătit oferta proaspătă cu un preț fix de doar 650 lei/persoană, ce include un ansamblu complex de servicii.
Oferta complexă include tot necesarul pentru organizarea unei ceremonii feerice. Pe lângă aceasta, KissNew oferă oaspeţilor săi posibilitatea creării meniului preventiv, până la încheierea contractului.
Nora
Nora
Restaurantul “NORA” – este creat în exclusivitate pentru festivităţi, recepţii, nunţi, aniversări, evenimente corporative, prezentări.
Sala este preconizată pentru 50 – 200 persoane la organizarea diverselor banchete şi de 200 – 500 locuri pentru fourchette. La dispoziţia Dvs. vă propunem o sală VIP pentru o deservire mai rafinată şi individuală a evenimentului Dvs.

Mersi
Mersi

Organizarea nunților, cumetriilor, zilelor de naștere sau aniversărilor în sala noastră cu o capacitate de până la 60 persoane, vă va crea o sărbătoare deosebită.

Personalul nostru înalt calificat va face totul pentru organizarea evenimentului la cel mai înalt nivel.
Garden Palace
Garden Palace
Atmosfera plăcută a restaurantului GARDEN PALACE predispune la un prânz sau cină pe îndelete atât în sânul familiei, cât şi cu partenerii de afaceri sau prietenii.

Curtea verde, havuzul și compozițiile florale creează acea nuanţă romantică mult căutată de cei îndrăgostiţi.
Villa Kalyan - Hotel
Villa Kalyan - Hotel
Villa Kalyan vă dezvăluie rafinament, stil si eleganţă. Amplasată în centrul capitalei într-o zona liniştita permite un acces facil şi un plus de intimitate.

Cu arhitectura sa impresionantă Villa Kalyan este o locaţie destinată exclusiv organizării de evenimente de tip: ceremonii şi recepţii, zile de naşteri, botezuri, petreceri corporate etc.
Villa Kalyan
Villa Kalyan
Localul reprezintă o vilă cu 4 etaje şi este o combinaţie originală de restaurant, hotel, saună, terase de vară şi de iarnă, bazin. Este recent deschis pentru desfăşurarea festivităţilor şi ceremoniilor de familie.

Echipa noastră se dedică în totalitate organizării evenimentului dumneavoastră, astfel încât acesta să fie unul spectaculos şi memorabil.
Soroca
Soroca
Restaurantul Soroca – local rafinat în inima oraşului Soroca pe malul bătrânului Nistru la nordul Moldovei. Un restaurant rafinat ce îmbină clasicul cu modernul, unde domină gustul, luxul, armonia şi ospitalitatea.

Aici veţi fi deserviţi la nivelul cel mai înalt de personal calificat şi profesionist ca să savuraţi din bucatele delicioase ale bucătăriei moldoveneşti şi internaţionale într-o atmosferă confortabilă şi romantică.
Stil Club
Stil Club
Cauți cele mai Hot Cocktailuri?

Îți plac petrecerile cu Stil?

Ești mereu pus pe distracție?

Asculți cele mai tari mixuri?

Trebuie să fii la Stil Club!!!
Complex Codru
Complex Codru
Nunta este un eveniment unic în viața unui cuplu, deacea ea trebuie sarbatorită cât mai special, mai memorabil pentru miri, dar și pentru fiecare invitat. Noi, cei de la restaurantul ”Complex Codru” vă vom ajuta să celebrați cele mai frumoase evenimente din viața d-voastră, care vor rămâne pentru totdeauna în amintirile dvs.
Poseidon
Poseidon
"Poseidon" este localul ce vă oferă posibilitatea de a petrece evenimente de neuitat într-o ambianţă distinsă şi linistită pe malul râului Nistru.

Vă propunem la dispoziţie o sală cu o capacitate de 150 de locuri, ce a fost creată special pentru a se adapta oricărui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant. Designul interior este îmbogăţit de strălucirea candelabrelor şi de elementele decorative.
Hanul lui Vasile
Hanul lui Vasile
Aflat în imediata apropiere a oraşului Chişinau, Pensiunea turistică “La Hanul lui Vasile” rămâne un loc miraculous pentru toţi călătorii locali sau veniţi de pe alte meleaguri. Pensiunea turistică “La Hanul lui Vasile” vă oferă alături de cazare la un standart ridicat de confort, o bucătărie tradiţională moldovenească pregatită să satisfacă cele mai alese gusturi precum si numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber.
Lebăda Albă
Lebăda Albă
Lebăda Albă - Restaurantul perfect pentru petreceri!

Organizăm: Nunți, Cumetrii, Zile de naștere, Fourchette ș.a.

Vă așteptăm cu drag!
Adresa
Adresa
Bine ați venit la compania «ADRESA». Compania noastră este bucuroasă să întâmpine cu ospitalitate orice oaspete al capitalei Republicii Moldova, punând la dispoziția clienților cazarea în apartamentele din centrul Chişinăului cât și din alte sectoare ale acestuia.

Compania «ADRESA» activează în domeniul serviciilor hoteliere din anul 1988.

Agenția prestează servicii de închiriere a apartamentelor în Chişinău, din categoria Deluxe și Econom.
Maestro
Maestro
Restaurantul ''Maestro'' an la rând este onorat să-și deschidă ușile, pentru a vă încânta plăcut cu confortul rafinat și ambianța relaxantă, care adeverește statutul și atmosfera cosmopolită a localului. Sala restaurantului cu o capacitate de până la 200 persoane, este ideală pentru petrecerea nunților și a diverselor ceremonii, chiar și a celor mai mici. Atmosfera sa plină de energie inspiră fiecare eveniment organizat aici.
Diamant de Lux
Diamant de Lux
Sala de banchete "Diamant de Lux" dispune de o bucătarie modernă, într-o atmosferă distinsă. Clienții noștri se vor bucura de preparatele delicioase pregătite de maeștri bucătari care vă oferă un meniu divers, cu o varietate de mâncăruri atât tradiționale cât și europene.
Șarm Cafe
Șarm Cafe
Cafeneaua "Șarm" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Cafeneaua noastra este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Colina Pinului
Colina Pinului
Restaurantul ''Colina Pinului'' este situat în zona verde a orașului, în vecinătate cu parcul zoo.
Aflându-ne în sânul naturii dispunem de o terasa de vară, foișor, sala de banchete cu parcare auto. Suntem bucuroși să vă deservim cu bucate tradiționale moldovenești și europene. Sala cu capacitatea de până la 150 persoane, mereu vă așteaptă pentru petrecerea festivității dumneavoastră:
- nunți
- cumătrii
- serate
- aniversări.
Curtea Domnească
Curtea Domnească
«CURTEA DOMNEASCĂ» un parcurs prin trecutul istoric

Vă doriți o evadare din mediul aglomerat şi sufocant al capitalei?

Doriți să schimbați decorul plictisitor al rutinei?

Complexul pentru ceremonii «Curtea Domnească» din centrul orașului Cricova Vă oferă o placută ocazie de a Vă transpune într-o atmosferă deosebită, cu o adevarată semnificație istorică.
Covicrin
Covicrin
Administrația sălii de banchet "Сovicrin" Vă invită să petreceți cele mai minunate evenimente din viața Dumneavoastră: nunţi, cumetrii, zile de naştere ș.a, într-o sală modernă, cu capacitatea de până la 150 persoane.
Interiorul sălii este într-un stil classic.
Vă oferim o bucătărie tradiţională moldovenească şi europeană.
Pensiunea Butuceni
Pensiunea Butuceni
Pensiunea Butuceni e locul ideal în care poți să te contopești cu istoria, cultura și tradiția Moldovei, să te relaxezi într-un mediu ecologic și să participi în activitățile țărănești.

Bunăvoința personalului va crea o atmosferă formidabilă pentru odihna în Pensiunea Butuceni!
Capitoles Park
Capitoles Park
Ceea ce își propune restaurantul “Capitoles Park” este să aducă oaspeților săi bucuria de a-și serba evenimentul, fie că este vorba de Nunta de Vis, un botez, evenimente corporative sau orice petrecere privată, aici puteți trăi ce v-ați imaginat. Localul nostru este pregătit să vină în întîmpinarea oricăror necesități specifice pentru a personaliza evenimentul dorit în așa fel încît să vă îndeplinească cele mai îndrăznețe așteptări.
Gallo Pub
Gallo Pub
“GALLO PUB” - un Restaurant adevărat italian cu maestru bacătar șef Salvatore Panebianco originar din Sicilia, cu o experiență de 40 ani în domeniu.

Specialitățile casei:

- Pizza italiană pe lemne, sută la sută din produse italiene, pregătită de maestru Bucătar Șef,
- Cocoșei hamburghezi la grătar,
- Faimoasa pastă italiană.
Regency
Regency
Sala spaţioasă a restaurantului, realizată în stil clasic, poate găzdui circa 80 de persoane.

Sală este perfectă pentru petreceri, evenimente corporative sau de familie. Sărbătorile dumneavoastră vor fi asistate de un personal atent şi discret, care vor face sărbătoarea de neuitat.
San Mari
San Mari
Restaurantul „San Mari” dispune de 200 locuri și vă propune o varietate de bucate moldovenești. Iar dacă poftele dumneavoastră se vor îndrepta spre un meniu internațional, vă invităm să gustați dintr-o gamă la fel de variată. Și dacă totuși, ve-ți dori să vă simțiți ca la mama acasă, vă oferim cu cea mai mare căldură specificul casei: friptura cu mămăliguță și vin de buturugă.
D' Emily
D' Emily
D' EMILY – un local modern, cu influenţe clasice, care prin decoraţiunile sale, ce implică culorile toamnei timpurii, tind să creeze o atmosferă romantică, de vis, şi vine să vă captiveze cu un meniu divers, şi în acelaşi timp, armonios combinat.

Restaurantul nostru vă pune la dispoziţie o gamă variată de preparate culinare ale bucătăriei europene, care îşi propune să satisfacă gusturile tuturor gurmanzilor.
Stil
Stil
Restaurant Stil - în STILUL sărbătorilor tale!

Optează pentru "Restaurant Stil", un restaurant cu stil şi atitudine. O ambianţă selectă și familiară în acelaşi timp, bucătărie excelentă şi o manieră profesionistă de deservire.

Sala pentru ceremonii realizată în ritmul ultimelor tendințe tehnice şi un spaţiu de dans prevăzut, vor permite tuturor invitaţilor să savureze din plin atmosfera sărbătorii.
Versailles
Versailles
"Versailles" recent deschis pentru desfășurarea festivitățiilor și conferințelor, ceremoniilor familiare.

Un restaurant cu o atmosferă deosebită, unde reînvie clasica franceză.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2014 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd