Noutăți
Vasile Olaru și Taraf Moldova_B
Vasile Olaru și Taraf Moldova_B

Vasile Olaru știe secretele unui moderator profesionist. El îmbină cu success stilurile de muzică (populară si ușoară).

Orice petrecere organizată de “Taraf Moldova” în frunte cu soliștii Vasile și Gabriela Olaru e minuțios pregătită.

Festivalul "EcoGastroEtnica"
Festivalul "EcoGastroEtnica"

Ediția a doua a Festivalului “Eco Gastro Etnica la coliba lui moș Ion – un eveniment gustos și sănătos se va desfășura timp de trei zile, în perioada 28 – 30 august 2015, la poalele codrilor, în valea satului Răciula din raionul Călărași, cel mai pitoresc loc din Republica Moldova.

Casa Neamului
Casa Neamului

Situat în suburbia oraşului Chişinău, restaurantul “Casa Neamului” vă invită să petreceţi într-o sală de vis inspirată din stilul naţional - moldovenesc, cele mai importante evenimente.
Alexia
Alexia
Fitness & Wellness Club "ALEXIA" - o modalitate de întărire a corpului şi a spiritului, este rezistența, puterea, posibilitatea de a face noi prieteni!

Pîna la sfârșitul verii, prin procurarea abonamentului de 6 luni, obțineți 3 luni de vizite și 3 luni de înghețare gratis!
Codru - Orhei
Codru - Orhei

Restaurantul “Codru” este un local cu tradiție pentru orașul Orhei, deoarece și-a început activitatea încă din anii 70, în scurt timp fiind unul din principalele puncte de atracție pentru locuitorii și oaspeții orașului. În timp acesta a devenit și mai atractiv pentru clienții săi, după ce a trecut printr-o renovare capitală atât în materie de design cât și culinar.

Elegance
Elegance
Restaurantul “ELEGANCE” - alegerea perfectă. Locul unde veți petrece cele mai importante și de neuitat momente din viața dumneavoastră – nunta, cumătria, jubileul, balul de absolvire, fourchette, corporative.

Bucătăria şi secţia de patiserie sunt mândria restaurantul nostru.
Soroca
Soroca
Restaurantul Soroca – local rafinat în inima oraşului Soroca pe malul bătrânului Nistru la nordul Moldovei. Un restaurant rafinat ce îmbină clasicul cu modernul, unde domină gustul, luxul, armonia şi ospitalitatea.

Aici veţi fi deserviţi la nivelul cel mai înalt de personal calificat şi profesionist ca să savuraţi din bucatele delicioase ale bucătăriei moldoveneşti şi internaţionale într-o atmosferă confortabilă şi romantică.
Dianița
Dianița
Casa de nunți “Dianița” din Сomuna Hrușova, Raionul Criuleni invită toți doritorii de a petrece cele mai însemnate ceremonii: nunți, cumătrii, zile de naștere ș.a, într-o sală de banchete bine amenajată și elegantă cu o capacitate de până la 200 persoane.
Pensiunea "Butoiaș"
Pensiunea "Butoiaș"

Pensiunea “Butoiaș” este amplasată într-o zonă liniștită a orașului Glodeni și vă oferă o atmosferă autentică moldovenească, în care vă veți simți cu adevărat formidabil.

Pensiunea oferă liniște și confort oaspeților săi, deoarece este situată în imediata apropiere a parcului orășenesc și la zece minute de centrul localității.

Primăvara - Orhei
Primăvara - Orhei
De ce totuși, Restaurantul Primăvara?
Unu: pentru că este restaurantul ce oferă o deservire deosebită.
Doi: pentru că există o varietate de bucate delicioase.
Trei: pentru că are o ambianță plăcută, caldă cu interior specific, permament curat și îngrijit.
Patru: pentru că oferă bonusuri.
Cinci: pentru că clientul este prioritar.
Colina Pinului
Colina Pinului
Restaurantul ''Colina Pinului'' este situat în zona verde a orașului, în vecinătate cu parcul zoo.

Aflându-ne în sânul naturii dispunem de o terasa de vară, foișor, sala de banchete cu parcare auto. Suntem bucuroși să vă deservim cu bucate tradiționale moldovenești și europene. Sala cu capacitatea de până la 150 persoane, mereu vă așteaptă pentru petrecerea festivității dumneavoastră:
- nunți, cumătrii, serate, aniversări.
Eco Vila
Eco Vila

Odihna în sânul naturii capătă o nouă definiție datorită pensiunii turistice “Eco Vila” care e amplasată în locație cu o istorie milenară – Orheiul Vechi.

Întregul complex este dezvoltat doar cu un singur scop, acela de a oferi clipe magice de odihnă și relaxare tuturor vizitatorilor săi.

Basarabia
Basarabia
Restaurantul - crama "Basarabia" vă invită să săvurati atmosfera unei armonii şi desfătări estetice. Anume aici, dvs veţi avea posibilitatea de a reveni în adâncul secolelor, de a pătrunde în coloritul vieţii tradiţionale moldoveneşti şi de a vă delecta cu bucate pregătite după cele mai alese reţele ale strămoşilor noştri.
Elegance Patiserie_B
Elegance Patiserie_B

Patiseria noastră vă oferă o gamă variată de torte, prăjituri, biscuiți, colaci și alte dulciuri, atât la comandă, cât și pe loc.

Mai mult ca atât, aveți șansa de a veni cu orice idee de tort sau de a modifica un tort deja existent în catalogul nostru, după gustul propriu.

Îndeplinim visele Dvs. dulci

Fisher Club
Fisher Club
De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv. De acord? – Atunci, bine aţi venit la Fisher Club
Cvartet de coarde "Elite Quartet"_B
Cvartet de coarde "Elite Quartet"_B

"ELITE – QUARTET” – Eleganţa şi rafinamentul muzicii, profesionalismul interpretării va aduce o notă de clasă şi stil evenimentelor Dumneavoastră.

Mognat - Catering_B
Mognat - Catering_B

“Mognat Catering” vă oferă o gamă largă de servicii de catering pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calități gastronomice si estetice, deoarece a fost conceput să ofere eleganță și siguranță oricărui tip de eveniment din viața dumneavoastră.

Cu noi veți avea o flexibilitate deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul organizării evenimentelor.

Cvartetul de coarde “Paradis”_B
Cvartetul de coarde “Paradis”_B

Interesantă, frumoasă și romantică – anume așa își doresc să vadă nunta sa absolut toate cuplurile îndrăgostite. Starea de spirit a oricărui eveniment în direct depinde de aranjamentul său muzical, care, la fiecare etapă trebuie să corespundă dispoziției și dorințelor publicului. In calitate de preludiul solemn al nunții, se potrivește perfect un virtuos cvartet de coarde.

Mognat - Colaci_B
Mognat - Colaci_B

Brutăria "Mognat" este locul unde puteți găsi produse cu un gust aparte, "ca la mama acasă", ce vor satisface orice gust.

Suntem bucuroşi că ne alegeţi să fim alături de dumneavoastră în cele mai importante momente ale vieţii, de-aceea, punem mult suflet în realizarea celor mai delicioase produse care sunt pregătite strict după rețeta străbunilor noștri.

La noi puteți comanda pâine de casă, prăjituri, învârtite și produse de patiserie, care vor oferi o notă solemnă ceremoniei dumneavoastră.

White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Miorița - Ungheni
Miorița - Ungheni

Restaurantul “Miorița” este un concept nou care a fost creat pentru ca să vă ofere posibilitatea să realizați un eveniment de neuitat într-un cadru deosebit.

Având o locație pitorească și o priveliște de neegalat, restaurantul este situat în mijlocul naturii, departe de agitația orașului, fiind locul ideal pentru organizarea unor evenimente perfecte.

Millor
Millor
Cafe–Bar Millor este localul perfect care oferă oaspeților săi posibilitatea de a servi masa în orice moment al zilei sau să sărbătorească o anumită aniversare restrânsă oferind un anturaj deosebit de comod și primitor. Cele două săli separate sunt destinate atât pentru fumători cât și pentru nefumători, fiind special amenajate cu scopul de a nu crea disconfort altor vizitatori ai localului!
Maestro
Maestro
Restaurantul ''Maestro'' an la rând este onorat să-și deschidă ușile, pentru a vă încânta plăcut cu confortul rafinat și ambianța relaxantă, care adeverește statutul și atmosfera cosmopolită a localului. Sala restaurantului cu o capacitate de până la 200 persoane, este ideală pentru petrecerea nunților și a diverselor ceremonii, chiar și a celor mai mici. Atmosfera sa plină de energie inspiră fiecare eveniment organizat aici.
Moldova - Mereni
Moldova - Mereni
Dacă celebrați căsătoria, botezați copilul sau rotungiți un jubileu cu rudele și prietenii, veniți la noi. Veți avea parte de o sărbătoare de vis mai departe de zgomotul orașului.
Casa nunții " Moldova" din satul Mereni vă oferă:
- un local încăpător ( până la 200 persoane) și destul de confortabil
- bucătărie tradițională cu un meniu foarte bogat la un preț comparativ mic
- personal respectuos
Persoanele dragi vor ramâne satisfăcute de ambianța elegantă și o amabiliate deosebită.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Giacomo Fontana
Giacomo Fontana

Localul este amplasat în centru oraşului Orhei, într-o zonă liniştită, frumos amenajată. Pentru posesorii de automobile sunt locuri de parcare.

Restaurantul «Giacomo Fontana» vă garantează succesul petrecerii Dvs., care vă va lăsa doar amintiri frumoase!
Victoria Palace - Mereni
Victoria Palace - Mereni

Sala de banchete “Victoria Palace” – este locul unde veti petrece cele mai importante si de neuitat momente din viata dumneavoastra: nunta, cumetrie, bal de absolvire, jubileu, corporative devenind la finalul ceremonii o poveste adevarata.

Pensiunea Eco Vila
Pensiunea Eco Vila

Odihna în sânul naturii capătă o nouă definiție datorită pensiunii turistice “Eco Vila” care e amplasată în locație cu o istorie milenară – Orheiul Vechi.

Întregul complex este dezvoltat doar cu un singur scop, acela de a oferi clipe magice de odihnă și relaxare tuturor vizitatorilor săi.

Versailles - Orhei
Versailles - Orhei
Decorul realizat în nuanțe pastelate, cu elemente de feronerie și mobilier din lemn tapițat, oferă căldură și confort invitaților și predispune la o stare de spirit binevoitoare. La fel, această stare este menținută de personalul înalt calificat care oferă servicii de neegalat. Chelnerii amabili sunt atenți să vă răsfețe, iar bucătarii cu drag pregătesc bucate savuroase din bucătăria europeană cât și din cea națională.
Eco - Resort Butuceni
Eco - Resort Butuceni
Complexul hotelier Eco - Resort Butuceni redă stilul rustic național, curtea este amenajată la fel cum o făceau străbunii: cu laițe, scrânciob-uri și foișoare. Casele cu tinde, acoperite cu șindrilă, adăpostesc camerele amenajate la fel în tradiționalul stil strămoșesc cu elemente precum: lăicere, covoare și perne brodate și, desigur, tradiționala lejancă cu sobă în care aroma lemnului se combină cu comoditățile moderne (TV, WI-FI, grup sanitar).
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd