Restaurante, Săli de ceremonii, Baruri, Cafenele, Hoteluri, Saloane de mariaj, Pensiuni, Fitness-uri, Saune, Agenții turistice, Expoziții, Saloane de mobilă, Saloane de frumusețe, Turism, Companii de construcții, Medicină estetică - 3D Panorame a localurilor din Chișinău și din alte localități ale țării.
Cea mai largă gamă de Tururi Virtuale din Moldova.
Noutăți
Formația "Măgdăcești"_B
Formația "Măgdăcești"_B

O nuntă de succes este o nuntă cu muzică frumoasă, o nuntă bine organizată este rezultatul muncii unui prezentator bun. Formația “Măgdăcesti” este una dintre cele mai de succes formații muzicale pentru ceremoniile DVS, cu o experiență de 10 ani.

Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Complexul Turistic "Costești"
Complexul  Turistic "Costești"

Cu o deosebită mândrie vă urăm ”Bine ați venit!”, la cel mai mare complex turistic din Moldova – “La Costești”.

Complexul nostru este dotat cu o multitudine de servicii care vă permit să petreceți în sânul naturii cele mai frumoase clipe de odihnă și relaxare.

Armonie
Armonie
Sală de ceremonii de la 50 până la 120 persoane.
- Nunți,
- Cumătrii,
- Fourchette,
- Zile de naștere,
- Banchete.
Bar, terasă, parcare.

Cascada
Cascada
Sala de banchete „Cascada” este o adevărată oază de liniște și răgaz la doar 10 minute distanță de aglomerația Chișinăului.

Fiind amplasat în comuna Bubuieci, pe strada Bubuiog, 1C, această sală este ferită de gălăgia orașului și oferă multe facilități pentru odihnă.
Brutăria_B
Brutăria_B

Vă propunem colaci mari și dulci, din făină de grâu de calitate superioară, împodobiți cu împletituri și flori.

Brutăria noastră se bazează pe vechile tradiții strămoșești de celebrare a festivităților marcante din viața fiecăruia dintre noi. Anume din acest motiv la noi se coc cei mai gustoși colaci care sunt apreciați atât în țară, cât și peste hotare.

Revenco V&S
Revenco V&S
Personalul amabil va avea grijă să vă ofere clipe minunate, bucătarii noștri vă va delecta cu bucate atât tradiționale cât și europene conform meniului ales de Dvs. iar iscusința chelnerilor de a avea grijă de toate detaliile vă va face să vă simțiți confortabil.
Victoria Palace - Mereni
Victoria Palace - Mereni

Cu o deosebită plăcere vă anunțăm că în luna mai 2015 va avea loc deschiderea noii săli de banchete “Victoria Palace” care se află la doar 25 de kilometri de capitală, în minunata localitate Mereni din raionul Anenii Noi.

Nunta, botezul, ziua de naștere, onomastica sau balul de absolvire sunt cele mai visate si planificate evenimente din viața noastră. Pentru a avea o ceremonie așa cum ați visat, trebuie să acordați o atenție specială sălii unde aceasta va fi organizată.

Ostap Valeriu - Fotograf_B
Ostap Valeriu - Fotograf_B

Alegema sa-ți fiu Fotograf la orice eveniment din viața ta, te alegi cu Cadouri, iar clipele petrecute vor rămine imortalizate pe poze de calitate superioară

Prețuri accesibile pentru orice fel de evenimente

KissNew
KissNew
Ce vă aşteaptă dincolo de pragul Sălii de Festivităţi KissNew? Claritate şi confort. Toate schimbările şi perfecționările, care au loc aici, urmăresc un singur scop – de a satisface la maxim dorințele clienților săi, prin organizarea cît mai simplă și transparentă a ceremoniilor.
Eros
Eros

Sala de banchete “Eros” se află în sectorul Botanica al capitalei și este tocmai potrivit pentru diferite ceremonii precum: nunți, cumetrii, banchete, zile de naștere, onomastici, întâlniri de afaceri, bufete suedeze sau alte evenimente.

Încăperea restaurantului este structurată pe două nivele. Astfel, la primul se află un vestibul încăpător care include o garderobă pentru hainele oaspeților și o zonă de odihnă cu un divan confortabil.

Kamin Prestij
Kamin Prestij

Vă invităm să vizitați showroom-ul nostru.

Avem o gamă vastă de șeminee pentru orice gust.

Vizualizați Magazinul - Salon "Kamin Prestij"
cu ajutorul unei 3D Panorame.
Vezi Turul Virtual!!!

Renmax Studio_B
Renmax Studio_B

Renmax Studio vă oferă servicii Foto-Video pentru nuntă sau orice fel de eveniment la cel mai înalt nivel de calitate folosind aparataj performant de ultima generație.

Deoarece nunta este un eveniment unic în viața noastră, dorim sa păstrăm amintirea ei cît mai mult timp.

Formația familiei Craciun_B
Formația familiei Craciun_B

Formația familiei Craciun vă propune muzica de calitate pentru orice gust și virsta care vă transforma sărbătoarea d-stră intr-o petrecere de neuitat!

Moderator Stavarachi Alina_B
Moderator Stavarachi Alina_B

Moderator de manifestări, Stavarachi Alina

Persoana care va face din nuntă, cumătria ta o adevărată sărbătoare. Vă garantează o dirijare încrezută a evenimentului și capacitatea de a energiza publicul.

Luceafărul
Luceafărul
Localul se află într-o zonă mai restrânsă și liniștită a orașului, dar și usor de ajuns, ceea ce-i conferă o intimitate petrecerii DVS. Sala cu o capacitate de 350 de locuri la mese rotunde, decorată cu bun gust, cu un platou de dans spațios și terasa verde de afară vor oferi momente de neuitat invitaților Dvs.
Arus
Arus

“Arus” este un restaurant cochet care știe să uimească plăcut invitații săi și să le ofere clipe magice pe care aceștia le vor ține minte mult timp înainte!

Restaurantul își are locația chiar în centru Chișinăului pe strada Ciuflea 38 fapt care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi dar tot odată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei.

Katrina & Frații Duminică_B
Katrina & Frații Duminică_B
Muzica este un lucru important care face parte din evenivente cum ar fi (Nuntă, Cumetrie, Zile de naștere e.t.c).
De aceea noi suntem tot timpul pregătiți pentru a ridica dispoziția voastră la maxim, și a vă face sărbătoarea de neuitat, atît pentru voi cît și pentru invitații voștri.
Lucica Bejenari_B
Lucica Bejenari_B

Talentul, ambiţia, dar şi munca asiduă a făcut-o pe Lucia Bejenari să dețină un repertoriu bogat şi variat, fapt ce îi permite interpretei să concerteze pe scenele mari din țară și de peste hotare.

Pasiunea şi dăruirea cu care cântă Lucia Bejenari vă va cuceri cu siguranţă inimile şi vă va face să redescoperiţi muzica autentică.

Nobil Hotel - partea I
Nobil Hotel - partea I
Nobil Luxury Boutique Hotel este un hotel de lux de cinci stele cu tradiții de ospitalitate, cel mai bun hotel din Moldova conform standartelor internaţionale. Hotelul este situat în centrul oraşului Chișinău, deţine 34 camere, inclusiv apartamente Ambasador și Prezidențiale, un Restaurant Panoramic unic, un Cigar Club, o terasă cu vedere panoramică a oraşului Chișinău, o sală de conferințe și un business centru echipate conform celor mai recente cerințe tehnologice din domeniu
Nobil Hotel - partea II
Nobil Hotel - partea II
Temelia existenţială a Nobil Luxury Boutique Hotel constă în armonizarea perfectă a confortului şi a eleganţei, cu scopul creării unei ambianţe unice, corespunzătoare statutului şi standardelor boutique hotelurilor europene de lux. Candelabre de cristal, pardoseală de marmură, covoare exclusive, lemn preţios - toate unite într-un design inspirat din epoca clasică a luxului, perfectat cu elemente tehnice contemporane, indispensabile pentru viața modernă.
Jolly Alon
Jolly Alon
În dependenţă de scopurile şi dorinţele oaspeţilor şi clienţilor noştri, e posibil de organizat activități de divers format – începând cu cina în familie şi terminând cu o nuntă solemnă. Organizarea funcţională a spaţiului restaurantului, ce permite, la o capacitatea de 150 de persoane, să împartă localul în sala mare şi mică de banchete, precum şi în bar şi terasă de vară, oferă vizitatorilor posibilitatea atât de a se afla în centrul unei sărbători zgomotoase cât şi de a se bucura de linişte, savurând bucatele delicioase.
Lăutarii de la Măgdăcești_B
Lăutarii de la Măgdăcești_B
Lăutarii de la Măgdăceşti - Muzica bună și atmosfera de sărbătoare vă sunt asigurate alături de noi.

Suntem recomandați de sutele de perechi alături de care am fost în cele mai frumoase momente din viața lor de cuplu. Vom fi onorați să vă fim alături!
Formația "Stil"_B
Formația "Stil"_B

Îți dorești o petrecere de neuitat la care toți oaspeții să se simtă bine, să fie veseli și să fie numai cu zâmbetul pe buze? Atunci formația “Stil” va avea grijă ca lucrurile sa fie exact așa cum ți le-ai dorit!

Această formație cu ușurință va face față oricărei petreceri și oricărui număr de invitați deoarece membrii acesteia, în cei peste 20 de ani de experiență în arta muzicii, au participat la diverse petreceri organizând adevărate chefuri la fiecare din ele.

Formația "Elegans"_B
Formația "Elegans"_B
Pentru orice petrecere pe care o organizați, formația „Elegans” este alegerea perfectă, deoarece oferă o gamă diversă de interpretări. Astfel că la petrecere va răsuna atât muzica populară moldovenească, folk, etno cât și muzică de estradă din repertoriul național și internațional în limbile română, engleză, rusă și italiană care, cu siguranță, va fi pe gustul invitaților de toate vârstele.
V. Tutunaru & "Dorința"_B
V. Tutunaru & "Dorința"_B

Moderarea sărbătorii, muzică selectă şi adecvată ceremoniei, cu piese de oricice gen pentru diferite vîrste şi gusturi, cu urări, obiceiuri şi momente distractive, lumini şi efecte la dans, vă va face neuitată această zi!

Profesionişti în domeniul petrecerilor vor organiza o seară perfectă pentru voi!

Formația "Modern"_B
Formația "Modern"_B

O echipă tânără și profesionistă capabilă să deservească cu succes orice eveniment. Doar dj experimentați, doar tehnică modernă, doar muzică bună.

Deservim nunți, cumătrii, zile de naștere, corporative etc. Dispunem de efecte de lumini, lazere, bule de săpun, fum.
Echipa "Ceardaș"_B
Echipa "Ceardaș"_B

Echipa "Ceardaș" - CÂNTEC FĂCUT DIN INIMĂ. 100% LIVE.

Echipa "Ceardaș" este un colectiv format din 9 persoane, care interpretează atât muzică Populară cu un taraf specializat în acest gen, cât și muzică Pop sau de Estradă cu un band de asemenea specializat numai în acest gen.

Hanul Vechi
Hanul Vechi

Localul «Hanul vechi» vă însoțește în orice etapă însemnată din destinul Dumneavoastră. Fie aceasta o nuntă, cumetrie, zi de naștere, banchet sau organizarea unei sărbători, suntem dispuși să vă deservim la cea mai înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri.

President - Bălți
President - Bălți

Restaurantul “President” din municipiul Bălţi este potrivit atât pentru petreceri în stil clasic, cât şi pentru petreceri moderne sau tematice, datorită stilului arhitectural de mare efect. Interiorul generos și opulent este stilizat datorită melanjului de accesorii şi al bunului gust care vor crea o atmosferă de vis. Dotările moderne dar și design-ul remarcabil vor corespunde cu siguranță și celor mai exigente cerințe ale clienților.

Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd