Restaurante, Săli de ceremonii, Baruri, Cafenele, Hoteluri, Saloane de mariaj, Pensiuni, Fitness-uri, Saune, Agenții turistice, Expoziții, Saloane de mobilă, Saloane de frumusețe, Turism, Companii de construcții, Medicină estetică - 3D Panorame a localurilor din Chișinău și din alte localități ale țării.
Cea mai largă gamă de Tururi Virtuale din Moldova.
Noutăți
Maestro
Maestro
Restaurantul ''Maestro'' an la rând este onorat să-și deschidă ușile, pentru a vă încânta plăcut cu confortul rafinat și ambianța relaxantă, care adeverește statutul și atmosfera cosmopolită a localului. Sala restaurantului cu o capacitate de până la 200 persoane, este ideală pentru petrecerea nunților și a diverselor ceremonii, chiar și a celor mai mici. Atmosfera sa plină de energie inspiră fiecare eveniment organizat aici.
Moldova - Mereni
Moldova - Mereni
Dacă celebrați căsătoria, botezați copilul sau rotungiți un jubileu cu rudele și prietenii, veniți la noi. Veți avea parte de o sărbătoare de vis mai departe de zgomotul orașului.
Casa nunții " Moldova" din satul Mereni vă oferă:
- un local încăpător ( până la 200 persoane) și destul de confortabil
- bucătărie tradițională cu un meniu foarte bogat la un preț comparativ mic
- personal respectuos
Persoanele dragi vor ramâne satisfăcute de ambianța elegantă și o amabiliate deosebită.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Giacomo Fontana
Giacomo Fontana

Localul este amplasat în centru oraşului Orhei, într-o zonă liniştită, frumos amenajată. Pentru posesorii de automobile sunt locuri de parcare.

Restaurantul «Giacomo Fontana» vă garantează succesul petrecerii Dvs., care vă va lăsa doar amintiri frumoase!
Victoria Palace - Mereni
Victoria Palace - Mereni

Sala de banchete “Victoria Palace” – este locul unde veti petrece cele mai importante si de neuitat momente din viata dumneavoastra: nunta, cumetrie, bal de absolvire, jubileu, corporative devenind la finalul ceremonii o poveste adevarata.

Eco Vila
Eco Vila

Odihna în sânul naturii capătă o nouă definiție datorită pensiunii turistice “Eco Vila” care e amplasată în locație cu o istorie milenară – Orheiul Vechi.

Întregul complex este dezvoltat doar cu un singur scop, acela de a oferi clipe magice de odihnă și relaxare tuturor vizitatorilor săi.

Versailles - Orhei
Versailles - Orhei
Decorul realizat în nuanțe pastelate, cu elemente de feronerie și mobilier din lemn tapițat, oferă căldură și confort invitaților și predispune la o stare de spirit binevoitoare. La fel, această stare este menținută de personalul înalt calificat care oferă servicii de neegalat. Chelnerii amabili sunt atenți să vă răsfețe, iar bucătarii cu drag pregătesc bucate savuroase din bucătăria europeană cât și din cea națională.
Eco - Resort Butuceni
Eco - Resort Butuceni
Complexul hotelier Eco - Resort Butuceni redă stilul rustic național, curtea este amenajată la fel cum o făceau străbunii: cu laițe, scrânciob-uri și foișoare. Casele cu tinde, acoperite cu șindrilă, adăpostesc camerele amenajate la fel în tradiționalul stil strămoșesc cu elemente precum: lăicere, covoare și perne brodate și, desigur, tradiționala lejancă cu sobă în care aroma lemnului se combină cu comoditățile moderne (TV, WI-FI, grup sanitar).
Orhideea - Lozova
Orhideea - Lozova
În curte sunt amplasate două terase armonios amenajate cu draperii elegante pentru a oferi invitaților din sălile localului posibilitatea de a se destinde în aer liber.

Iar pentru a spori confortul, în special pe timpul arșiței de vară, au fost create și două havuzuri care oferă răcoarea mult dorită.
Orhideea - Mereni
Orhideea - Mereni

Sala de ceremonii “Orhideea” este locul perfect pentru a petrece cele mai gingașe și frumoase petreceri, deoarece noi vă punem la dispoziție nu doar sala, ci și voia bună pentru ca dumneavoastră să vă simțiți cu adevărat răsfățați.

Ne-am inspirat de la aceste flori magnifice pentru a crea o sală care să vă impresioneze cu adevărat pe dumneavoastră și pe invitații dvs. Din acest motiv am folosit la decorare un număr mare de flori care creează o atmosferă tandră și romantică.

Complexul Turistic "Costești"
Complexul  Turistic "Costești"

Cu o deosebită mândrie vă urăm ”Bine ați venit!”, la cel mai mare complex turistic din Moldova – “La Costești”.

Complexul nostru este dotat cu o multitudine de servicii care vă permit să petreceți în sânul naturii cele mai frumoase clipe de odihnă și relaxare.

Luceafărul
Luceafărul
Localul se află într-o zonă mai restrânsă și liniștită a orașului, dar și usor de ajuns, ceea ce-i conferă o intimitate petrecerii DVS. Sala cu o capacitate de 350 de locuri la mese rotunde, decorată cu bun gust, cu un platou de dans spațios și terasa verde de afară vor oferi momente de neuitat invitaților Dvs.
Mognat
Mognat
Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.
Poiana Nucului
Poiana Nucului

Situat la o margine de pădure, restaurantul “Poiana Nucului” are o priveliște frumoasă a naturii înconjurătoare, dar, totodată, este avantajat de faptul că este accesibil pentru orice vizitator fiind prevăzut și un spațiu de parcare pentru oaspeții sosiți cu automobilul.

La Cetatea Veche
La Cetatea Veche

Cetatea Soroca este un popas la poalele istoriei care ne-a lăsat o urmă vie a timpurilor vechi de o valoare inestimabilă. Zidită și ridicată de Marele Voievod al Moldovei, Petru Rareș își ține și astăzi pereții sus, ca cei mai devotați străjeri ai neamului nostru. Pragurile sale își trag rădăcina din adâncul râului Nistru, ale cărui ape curg de mii de ani. Istoria seculară a cetății impresionează pe oricine care îi deschide ușa prin autenticitatea strămoșească păstrată în timp.

Filială MAIB
Filială MAIB
În centrul capitalei s-a redeschis filiala MAIB, unică pentru piaţa bancară din Moldova.
Aceasta răspunde nivelului european sub toate aspectele, inclusiv al conţinutului şi calităţii portofoliului de produse şi servicii, modului practic şi culturii deservirii clienţilor.
Hanul lui Vasile
Hanul lui Vasile

“Hanul lui Vasile” este o pensiune turistică din imediata apropiere a capitalei ce îmbină foarte armonios ambianța naturii cu amenajările moderne și e o oază de liniște într-un oraș agitat.

Este un loc miraculos datorită teritoriului de 1,7 hectare, care cuprinde un restaurant, o cramă, mai multe terase, un hotel, cabane și un parc ce se întinde pe cea mai mare parte a pensiunii pentru a le oferi oaspeților săi un peisaj fantastic.

Magician
Magician

Sala de banchete “Magician” este un loc minunat nu numai pentru petreceri de familie, dar și pentru evenimente corporative, pentru că doar aici veți petrece timpul perfect, distrându-vă și relaxându-vă.

Dispunem de două săli de ceremonii care au o capacitate totală de 170 de persoane. Sala mare poate găzdui până la 140 de invitați.

British Hall
British Hall

“British Hall” – este un restaurant deosebit cu o locație selectă din sectorul Ciocana al capitalei având adresa: bulevardul Mircea cel Bătrân 25/2.

Localul oferă o sală largă care este elegant amenajată în stil clasic, iar tonurile calde din interior creează o atmosferă plăcută.

Marnicoli
Marnicoli

În frumosul oraș Călărași se află minunata sală de ceremonii “Marnicoli” care, cu siguranță, vă va surprinde plăcut!

La noi veți găsi cea mai mare sală, unde pot fi organizate cele mai diverse evenimente de la cele de familie până la cele corporative.

Capacitatea impunătoare a sălii vă permite să invitați la festivitatea dumneavoastră peste 450 de invitați.

Formația "Măgdăcești"_B
Formația "Măgdăcești"_B

Cu formația ”Măgdăcești” vă asigurați o petrecere de neuitat atât pentru familia dumneavoastră cât și pentru cei invitați la ceremonie.

Formația ”Măgdăcești” activează de 10 ani, fapt ce le-a permis membrilor să dețină un repertoriu larg și variat. Ei cântă la toate tipurile de nunți, diverse reuniuni, evenimente, onomastici, botezuri, petreceri ș. a.

Armonie
Armonie
Sală de ceremonii de la 50 până la 120 persoane.
- Nunți,
- Cumătrii,
- Fourchette,
- Zile de naștere,
- Banchete.
Bar, terasă, parcare.

Cascada
Cascada
Sala de banchete „Cascada” este o adevărată oază de liniște și răgaz la doar 10 minute distanță de aglomerația Chișinăului.

Fiind amplasat în comuna Bubuieci, pe strada Bubuiog, 1C, această sală este ferită de gălăgia orașului și oferă multe facilități pentru odihnă.
Brutăria_B
Brutăria_B

Vă propunem colaci mari și dulci, din făină de grâu de calitate superioară, împodobiți cu împletituri și flori.

Brutăria noastră se bazează pe vechile tradiții strămoșești de celebrare a festivităților marcante din viața fiecăruia dintre noi. Anume din acest motiv la noi se coc cei mai gustoși colaci care sunt apreciați atât în țară, cât și peste hotare.

Revenco V&S
Revenco V&S
Personalul amabil va avea grijă să vă ofere clipe minunate, bucătarii noștri vă va delecta cu bucate atât tradiționale cât și europene conform meniului ales de Dvs. iar iscusința chelnerilor de a avea grijă de toate detaliile vă va face să vă simțiți confortabil.
Ostap Valeriu - Fotograf_B
Ostap Valeriu - Fotograf_B

Alegema sa-ți fiu Fotograf la orice eveniment din viața ta, te alegi cu Cadouri, iar clipele petrecute vor rămine imortalizate pe poze de calitate superioară

Prețuri accesibile pentru orice fel de evenimente

KissNew
KissNew
Ce vă aşteaptă dincolo de pragul Sălii de Festivităţi KissNew? Claritate şi confort. Toate schimbările şi perfecționările, care au loc aici, urmăresc un singur scop – de a satisface la maxim dorințele clienților săi, prin organizarea cît mai simplă și transparentă a ceremoniilor.
Eros
Eros

Sala de banchete “Eros” se află în sectorul Botanica al capitalei și este tocmai potrivit pentru diferite ceremonii precum: nunți, cumetrii, banchete, zile de naștere, onomastici, întâlniri de afaceri, bufete suedeze sau alte evenimente.

Încăperea restaurantului este structurată pe două nivele. Astfel, la primul se află un vestibul încăpător care include o garderobă pentru hainele oaspeților și o zonă de odihnă cu un divan confortabil.

Kamin Prestij
Kamin Prestij

Vă invităm să vizitați showroom-ul nostru.

Avem o gamă vastă de șeminee pentru orice gust.

Vizualizați Magazinul - Salon "Kamin Prestij"
cu ajutorul unei 3D Panorame.
Vezi Turul Virtual!!!

Renmax Foto - Video_B
Renmax  Foto - Video_B

Renmax Studio vă oferă servicii Foto-Video pentru nuntă sau orice fel de eveniment la cel mai înalt nivel de calitate folosind aparataj performant de ultima generație.

Deoarece nunta este un eveniment unic în viața noastră, dorim sa păstrăm amintirea ei cît mai mult timp.

Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd