Restaurante, Săli de ceremonii, Baruri, Cafenele, Hoteluri, Saloane de mariaj, Pensiuni, Fitness-uri, Saune, Agenții turistice, Expoziții, Saloane de mobilă, Saloane de frumusețe, Turism, Companii de construcții, Medicină estetică - 3D Panorame a localurilor din Chișinău și din alte localități ale țării.
Cea mai largă gamă de Tururi Virtuale din Moldova.
Noutăți
Luceafărul
Luceafărul
Localul se află într-o zonă mai restrânsă și liniștită a orașului, dar și usor de ajuns, ceea ce-i conferă o intimitate petrecerii DVS. Sala cu o capacitate de 350 de locuri la mese rotunde, decorată cu bun gust, cu un platou de dans spațios și terasa verde de afară vor oferi momente de neuitat invitaților Dvs.
Ostap Valeriu_B
Ostap Valeriu_B

Alegema sa-ți fiu Fotograf la orice eveniment din viața ta, te alegi cu Cadouri, iar clipele petrecute vor rămine imortalizate pe poze de calitate superioară

Prețuri accesibile pentru orice fel de evenimente

Arus
Arus

“Arus” este un restaurant cochet care știe să uimească plăcut invitații săi și să le ofere clipe magice pe care aceștia le vor ține minte mult timp înainte!

Restaurantul își are locația chiar în centru Chișinăului pe strada Ciuflea 38 fapt care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi dar tot odată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei.

Katrina & Frații Duminică_B
Katrina & Frații Duminică_B
Muzica este un lucru important care face parte din evenivente cum ar fi (Nuntă, Cumetrie, Zile de naștere e.t.c).
De aceea noi suntem tot timpul pregătiți pentru a ridica dispoziția voastră la maxim, și a vă face sărbătoarea de neuitat, atît pentru voi cît și pentru invitații voștri.
Lucia Bejenari_B
Lucia Bejenari_B

Talentul, ambiţia, dar şi munca asiduă a făcut-o pe Lucia Bejenari să dețină un repertoriu bogat şi variat, fapt ce îi permite interpretei să concerteze pe scenele mari din țară și de peste hotare.

Pasiunea şi dăruirea cu care cântă Lucia Bejenari vă va cuceri cu siguranţă inimile şi vă va face să redescoperiţi muzica autentică.

Nobil Hotel - partea I
Nobil Hotel - partea I
Nobil Luxury Boutique Hotel este un hotel de lux de cinci stele cu tradiții de ospitalitate, cel mai bun hotel din Moldova conform standartelor internaţionale. Hotelul este situat în centrul oraşului Chișinău, deţine 34 camere, inclusiv apartamente Ambasador și Prezidențiale, un Restaurant Panoramic unic, un Cigar Club, o terasă cu vedere panoramică a oraşului Chișinău, o sală de conferințe și un business centru echipate conform celor mai recente cerințe tehnologice din domeniu
Nobil Hotel - partea II
Nobil Hotel - partea II
Temelia existenţială a Nobil Luxury Boutique Hotel constă în armonizarea perfectă a confortului şi a eleganţei, cu scopul creării unei ambianţe unice, corespunzătoare statutului şi standardelor boutique hotelurilor europene de lux. Candelabre de cristal, pardoseală de marmură, covoare exclusive, lemn preţios - toate unite într-un design inspirat din epoca clasică a luxului, perfectat cu elemente tehnice contemporane, indispensabile pentru viața modernă.
Jolly Alon
Jolly Alon
În dependenţă de scopurile şi dorinţele oaspeţilor şi clienţilor noştri, e posibil de organizat activități de divers format – începând cu cina în familie şi terminând cu o nuntă solemnă. Organizarea funcţională a spaţiului restaurantului, ce permite, la o capacitatea de 150 de persoane, să împartă localul în sala mare şi mică de banchete, precum şi în bar şi terasă de vară, oferă vizitatorilor posibilitatea atât de a se afla în centrul unei sărbători zgomotoase cât şi de a se bucura de linişte, savurând bucatele delicioase.
Lăutarii de la Măgdăcești_B
Lăutarii de la Măgdăcești_B
Lăutarii de la Măgdăceşti - Muzica bună și atmosfera de sărbătoare vă sunt asigurate alături de noi.

Suntem recomandați de sutele de perechi alături de care am fost în cele mai frumoase momente din viața lor de cuplu. Vom fi onorați să vă fim alături!
Formația "Stil"_B
Formația "Stil"_B

Îți dorești o petrecere de neuitat la care toți oaspeții să se simtă bine, să fie veseli și să fie numai cu zâmbetul pe buze? Atunci formația “Stil” va avea grijă ca lucrurile sa fie exact așa cum ți le-ai dorit!

Această formație cu ușurință va face față oricărei petreceri și oricărui număr de invitați deoarece membrii acesteia, în cei peste 20 de ani de experiență în arta muzicii, au participat la diverse petreceri organizând adevărate chefuri la fiecare din ele.

Formația "Elegans"_B
Formația "Elegans"_B
Pentru orice petrecere pe care o organizați, formația „Elegans” este alegerea perfectă, deoarece oferă o gamă diversă de interpretări. Astfel că la petrecere va răsuna atât muzica populară moldovenească, folk, etno cât și muzică de estradă din repertoriul național și internațional în limbile română, engleză, rusă și italiană care, cu siguranță, va fi pe gustul invitaților de toate vârstele.
V. Tutunaru & "Dorința"_B
V. Tutunaru & "Dorința"_B

Moderarea sărbătorii, muzică selectă şi adecvată ceremoniei, cu piese de oricice gen pentru diferite vîrste şi gusturi, cu urări, obiceiuri şi momente distractive, lumini şi efecte la dans, vă va face neuitată această zi!

Profesionişti în domeniul petrecerilor vor organiza o seară perfectă pentru voi!

Formația "Modern"_B
Formația "Modern"_B

O echipă tânără și profesionistă capabilă să deservească cu succes orice eveniment. Doar dj experimentați, doar tehnică modernă, doar muzică bună.

Deservim nunți, cumătrii, zile de naștere, corporative etc. Dispunem de efecte de lumini, lazere, bule de săpun, fum.
Echipa "Ceardaș"_B
Echipa "Ceardaș"_B

Echipa "Ceardaș" - CÂNTEC FĂCUT DIN INIMĂ. 100% LIVE.

Echipa "Ceardaș" este un colectiv format din 9 persoane, care interpretează atât muzică Populară cu un taraf specializat în acest gen, cât și muzică Pop sau de Estradă cu un band de asemenea specializat numai în acest gen.

Hanul Vechi
Hanul Vechi

Localul «Hanul vechi» vă însoțește în orice etapă însemnată din destinul Dumneavoastră. Fie aceasta o nuntă, cumetrie, zi de naștere, banchet sau organizarea unei sărbători, suntem dispuși să vă deservim la cea mai înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri.

President - Bălți
President - Bălți

Restaurantul “President” din municipiul Bălţi este potrivit atât pentru petreceri în stil clasic, cât şi pentru petreceri moderne sau tematice, datorită stilului arhitectural de mare efect. Interiorul generos și opulent este stilizat datorită melanjului de accesorii şi al bunului gust care vor crea o atmosferă de vis. Dotările moderne dar și design-ul remarcabil vor corespunde cu siguranță și celor mai exigente cerințe ale clienților.

Beriozca - Bălți
Beriozca - Bălți

Propunem la atenția Dumneavoastră două Săli Magnifice.

Eleganța și moderna Sală “Gold Hall” pune la dispoziția clienților până la 160 de persoane.

Iar Sala “Banket Hall” până la 50 de persoane.

Banquet Hall Versailles
Banquet Hall Versailles

“Banquet Hall Versailles” este unul din cele mai frumoase complexe din Moldova care oferă senzații inegalabile datorită luxului regal francez din interior care este afișat prin calitatea materialelor și a instalațiilor, dar și prin modul în care a fost pus în valoare și desigur a echipei profesioniste de bucătari și chelneri.

Complexul este amplasat în centrul capitalei pe strada Vlaicu Pârcălab 52, în imediata apropiere de sediul Primăriei și Catedrala metropolitană și cuprinde 2 săli pentru ceremonii iar în curte o grădină în care se pot organiza diverse petreceri.

Miracol
Miracol

Dacă sunteți în căutarea unei săli cochete atunci sala de nunţi ”Miracol” V. Alecsandri este locul potrivit pentru serbarea diverselor ceremonii precum: nunți, cumetrii, banchete, zile de naștere sau alte evenimente importante.

Sala este situată în partea centrală a capitalei, pe strada V. Alecsandri 1, fiind prevăzută şi o parcare pentru oaspeții săi.

Covicrin
Covicrin
Administrația sălii de banchet "Сovicrin" Vă invită să petreceți cele mai minunate evenimente din viața Dumneavoastră: nunţi, cumetrii, zile de naştere ș.a, într-o sală modernă, cu capacitatea de până la 150 persoane.
Interiorul sălii este într-un stil classic.
Vă oferim o bucătărie tradiţională moldovenească şi europeană.
D' Emily
D' Emily
D' EMILY – un local modern, cu influenţe clasice, care prin decoraţiunile sale, ce implică culorile toamnei timpurii, tind să creeze o atmosferă romantică, de vis, şi vine să vă captiveze cu un meniu divers, şi în acelaşi timp, armonios combinat.

Restaurantul nostru vă pune la dispoziţie o gamă variată de preparate culinare ale bucătăriei europene, care îşi propune să satisfacă gusturile tuturor gurmanzilor.
Garrison
Garrison

«Garrison» Restaurant & Café – este un nume nou pe harta Chişinăului care a fost deschis în toamna lui 2014 şi deja oferă doar servicii de calitate.

Ambianța oferită de acest local este una caldă datorită stilului clasic care a fost abordat cu foarte multă pasiune.

Codru - Orhei
Codru - Orhei
Restaurantul ‘’Codru ‘’ – armonia şi bogăţia gusturilor, impresionează oaspeţii prin diversitatea bucatelor culese din bucătăria tradiţională moldovenească, pregătite de o echipă de bucătari profesionişti şi un personal perfect.
Doar la noi în incinta restaurantului predomină o atmosferă caldă şi aici puteţi petrece o nuntă de vis, cumătrii, aniversări, fourchette.
Stil
Stil
Restaurant Stil - în STILUL sărbătorilor tale!

Optează pentru "Restaurant Stil", un restaurant cu stil şi atitudine. O ambianţă selectă și familiară în acelaşi timp, bucătărie excelentă şi o manieră profesionistă de deservire.

Sala pentru ceremonii realizată în ritmul ultimelor tendințe tehnice şi un spaţiu de dans prevăzut, vor permite tuturor invitaţilor să savureze din plin atmosfera sărbătorii.
La Vista
La Vista
Modalitate de exprimare, caracterizată prin Stil distins – Eleganță.
Subtilitate și finețe a simțirii - Rafinament.
Gest deosebit de plăcut cu aromă amețitoare a bucatelor - Savoare.
Dacă aceste calități le cauți într-un singur loc, atunci le gasești la bd. Traian, 5/3.
Dacă dorești să te simți confortabil la o seară perfectă, la o zi deosebită din viața ta, la o întâlnire de afaceri - vino la bd. Traian, 5/3.
Cascada
Cascada
Sala de banchete „Cascada” este o adevărată oază de liniște și răgaz la doar 10 minute distanță de aglomerația Chișinăului.

Fiind amplasat în comuna Bubuieci, pe strada Bubuiog, 1C, această sală este ferită de gălăgia orașului și oferă multe facilități pentru odihnă.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Florăria "Fructul"
Florăria "Fructul"
SRL "Fructul" este o companie specializată în creşterea răsadurilor de flori şi legume.
Asortimentul de flori cultivate include peste 50 de specii anuale şi multianuale plantate în ghivece la toate fazele de dezvoltare.
Răsadul de legume este crescut în palete celulare şi include practic tot sortimentul de legume începând cu varză, tomate, ardei şi terminând cu ceapă, ţelină, praz.
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Elegance
Elegance
Restaurantul “ELEGANCE” - alegerea perfectă. Locul unde veți petrece cele mai importante și de neuitat momente din viața dumneavoastră – nunta, cumătria, jubileul, balul de absolvire, fourchette, corporative.

Bucătăria şi secţia de patiserie sunt mândria restaurantul nostru.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd