Noutăți
Curtea Boierului
Curtea Boierului
Zile de naştere, nunţi, cumetrii – toate acestea sunt evenimente pe care le aşteptăm cu nerăbdare şi le sărbătorim din tot suflet. Pregătirea pentru ele – e o experienţă tot atât de plăcută: alegerea unui costum, cadouri, muzica ... Dar atmosfera de sărbătoare mai mult depinde de locul petrecerii, de la oamenii care organizează evenimentul şi talentul bucătarului.
Banquet DeLuxe
Banquet DeLuxe

Clasica rafinată şi elemente moderne sunt oferite de sala de banchet “Banquet de Luxe”. Un restaurant spaţios permite de organiza cât o nuntă cu adevărat bogată şi luxoasă cu un număr mare de invitaţi, atât şi o petrecere corporativă într-un cerc mai restrâns de invitaţi.

Primăvara - Soroca
Primăvara - Soroca
Din partea casei se oferă unele servicii gratis, precum elemente decorative. Spre exemplu, arca tinerilor este amenajată de colectivul sălii de banchete „Primăvara”, sau intrarea în restaurant poate fi amenajată cu flori, facând un drum de flori din basm. Pe lângă serviciile oferite în dar, restaurantul „Primăvara” oferă tuturor clienților ce au hotarât să își sărbătorească evenimentele frumoase în anotimpul de iarnă o reducere de la 5% până la 20% în dependență de sărbătoare. De asemenea, dispunem de o parcare încăpătoare pentru toți oaspeții Dvs.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
DJ ZMC (Alex)_B
DJ ZMC (Alex)_B
DJ pentru orice eveniment – DJ ZMC (Alex) - jubileu, nunta, DJ la banchete sau zile de nastere. Sunet pentru orice sarbătoare, manifestație sau prezentare. Repertoriu muzical variat de la disco-retro anilor 70, 80, 90 pînă la cele mai noi hituri.
Casa Sărbătorii - Ungheni
Casa Sărbătorii - Ungheni

Casa Sărbătorii de la Ungheni - satisface toate cerinţele unui eveniment de succes. Găzduieşte orice fel de evenimente: nunţi, cumetrii, conferinţe, congrese, seminare, banchete, baluri de absolvire, zile de naştere etc. Sălile de ceremonii sunt amenajate într-un stil aparte, care se încadrează între clasic şi modern

International Park
International Park

O irezistibilă tentaţie de a savura gustul adevărat al bucuriei de viaţă – noua Zonă de agrement "International PARK" – Complex Hotelier şi Restaurant, este pregătită pentru a cuceri orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Vila Nouă
Vila Nouă
VILA NOUĂ
O ARMONIZARE PERFECTĂ
ÎNTRE TRADIŢIE ŞI MODERNITATE

Restaurantul Vila Nouă prezintă un echilibru perfect între tradiţie şi modernitate. Stilul de viaţă contemporan redefineşte şi desăvârşeşte acest local în care orice nuntă capătă un contur original. Plin de stil, eleganţă şi confort deja al şaptelea an consecutiv aduce evenimentelor speciale mult dorita notă de strălucire incomparabilă.
La Plopi
La Plopi
Pensiunea "La Plopi" dispune de:
- Sala mare de ceremonii (de la 120 - 350 persoane)
- Sala mică de ceremonii (până la 70 persoane)
- Restaurant
- Bar
- Terasă
- Hotel
- Parcare

Grand Radog
Grand Radog
Complexul sportiv-distractiv "Grand RADOG", amplasat la doar 5 kilometri de Chişinău pe malul lacului de la Dănceni, oferă oaspeţilor dragi condiţii excelente pentru sărbători festive, corporative ş.a.

Sala mare – 100 - 250 locuri;
Sala mică – 20 - 60 locuri.
Versenz
Versenz
Nopţi lungi nedormite, o mulţime de idei, gânduri, sfaturi şi sugestii, în cele din urmă în opinia noastră au dat un rezultat remarcabil.

Suntem gata să Vă prezentăm Sala de banchet "Versenz Cafe".

Codru - Orhei
Codru - Orhei

Restaurantul “Codru” este un local cu tradiție pentru orașul Orhei, deoarece și-a început activitatea încă din anii 70, în scurt timp fiind unul din principalele puncte de atracție pentru locuitorii și oaspeții orașului. În timp acesta a devenit și mai atractiv pentru clienții săi, după ce a trecut printr-o renovare capitală atât în materie de design cât și culinar.

Nufărul
Nufărul
Amenajată în stil clasic, sala dispune de o capacitate de până la 300 de invitaţi, fiecare dintre care se va simţi bine şi confortabil. Fiecare invitat îşi va putea găsi o ocupaţie pentru suflet: să se relaxeze în zona de odihnă, să stea la masa de sărbătoare gălăgioasă fie să danseze pe ringul spaţios de dans.
Eclipse
Eclipse

Restaurantul “Eclipse” cu drag vă oferă o atmosferă caldă şi primitoare, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie cu adevărat memorabil!

Restaurantul nostru este situat într-o zonă liniștită din cartierul Botanica, pe strada Independenţei 16/4 şi dispune de o parcare păzită.

La Zlotea
La Zlotea
Bun venit la sala de ceremonii “LA ZLOTEA”!

Locurile de lângă Chișinău sunt foarte pitorești: pădurile și zona din preajma lor sunt verzi și curate.Vara și primăvara ne bucură cu verdeața sa densă, toamna cu frunzele aurii, iar iarna cu un peisaj acoperit de zăpadă. Sala de ceremonii “LA ZLOTEA” se află în unul din aceste locuri: în apropiere de autostrada Chișinău – Odessa.

Sala este încăpatoare, pentru circa 200 persoane. Acesta este un local ideal pentru nunți, cumătrii, aniversari, zile de naștere, sărbători corporative, fourchette-uri.
Cvartet de coarde "Elite Quartet"_B
Cvartet de coarde "Elite Quartet"_B

ELITE –QUARTET” – magia şi noblețea muzicii pentru cele mai selecte evenimente.

Rafinamentul și pasiunea s-au contopit în strunele a patru instrumente cu coarde pentru a forma un superb cvartet - “ELITE –QUARTET”.

Sahara Hall
Sahara Hall
Rafinată şi graţioasă, strălucitoare şi creativă, dar întotdeauna festivă, importantă şi memorabilă, fie vorba de o nuntă, petrecerea burlacilor sau a fetelor, petrecere privată, corporativă, sau evenimente stilizate, sărbători pentru copii şi evenimente de familie, recepţii, şi multe altele.
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Vasile Olaru și Taraf Moldova_B
Vasile Olaru și Taraf Moldova_B

Vasile Olaru știe secretele unui moderator profesionist. El îmbină cu success stilurile de muzică (populară si ușoară).

Orice petrecere organizată de “Taraf Moldova” în frunte cu soliștii Vasile și Gabriela Olaru e minuțios pregătită.

Festivalul "EcoGastroEtnica"
Festivalul "EcoGastroEtnica"

Ediția a doua a Festivalului “Eco Gastro Etnica la coliba lui moș Ion – un eveniment gustos și sănătos se va desfășura timp de trei zile, în perioada 28 – 30 august 2015, la poalele codrilor, în valea satului Răciula din raionul Călărași, cel mai pitoresc loc din Republica Moldova.

Casa Neamului
Casa Neamului

Situat în suburbia oraşului Chişinău, restaurantul “Casa Neamului” vă invită să petreceţi într-o sală de vis inspirată din stilul naţional - moldovenesc, cele mai importante evenimente.
Alexia
Alexia
Fitness & Wellness Club "ALEXIA" - o modalitate de întărire a corpului şi a spiritului, este rezistența, puterea, posibilitatea de a face noi prieteni!

Pîna la sfârșitul verii, prin procurarea abonamentului de 6 luni, obțineți 3 luni de vizite și 3 luni de înghețare gratis!
Elegance
Elegance
Restaurantul “ELEGANCE” - alegerea perfectă. Locul unde veți petrece cele mai importante și de neuitat momente din viața dumneavoastră – nunta, cumătria, jubileul, balul de absolvire, fourchette, corporative.

Bucătăria şi secţia de patiserie sunt mândria restaurantul nostru.
Soroca
Soroca
Dragi oaspeti sintem bucurosi sa va fim gazda ospitaliera la diverse evenimente de familie: nunti, cumetrii, aniversari si evenimente corporative.

Aici veţi fi deserviţi la nivelul cel mai înalt de personal calificat şi profesionist ca să savuraţi din bucatele delicioase ale bucătăriei moldoveneşti şi internaţionale într-o atmosferă confortabilă şi romantică.
Dianița
Dianița
Casa de nunți “Dianița” din Сomuna Hrușova, Raionul Criuleni invită toți doritorii de a petrece cele mai însemnate ceremonii: nunți, cumătrii, zile de naștere ș.a, într-o sală de banchete bine amenajată și elegantă cu o capacitate de până la 200 persoane.
Pensiunea "Butoiaș"
Pensiunea "Butoiaș"

Pensiunea “Butoiaș” este amplasată într-o zonă liniștită a orașului Glodeni și vă oferă o atmosferă autentică moldovenească, în care vă veți simți cu adevărat formidabil.

Pensiunea oferă liniște și confort oaspeților săi, deoarece este situată în imediata apropiere a parcului orășenesc și la zece minute de centrul localității.

Primăvara - Orhei
Primăvara - Orhei
De ce totuși, Restaurantul Primăvara?
Unu: pentru că este restaurantul ce oferă o deservire deosebită.
Doi: pentru că există o varietate de bucate delicioase.
Trei: pentru că are o ambianță plăcută, caldă cu interior specific, permament curat și îngrijit.
Patru: pentru că oferă bonusuri.
Cinci: pentru că clientul este prioritar.
Colina Pinului
Colina Pinului
Restaurantul ''Colina Pinului'' este situat în zona verde a orașului, în vecinătate cu parcul zoo.

Aflându-ne în sânul naturii dispunem de o terasa de vară, foișor, sala de banchete cu parcare auto. Suntem bucuroși să vă deservim cu bucate tradiționale moldovenești și europene. Sala cu capacitatea de până la 150 persoane, mereu vă așteaptă pentru petrecerea festivității dumneavoastră:
- nunți, cumătrii, serate, aniversări.
Eco Vila
Eco Vila

Odihna în sânul naturii capătă o nouă definiție datorită pensiunii turistice “Eco Vila” care e amplasată în locație cu o istorie milenară – Orheiul Vechi.

Întregul complex este dezvoltat doar cu un singur scop, acela de a oferi clipe magice de odihnă și relaxare tuturor vizitatorilor săi.

Basarabia
Basarabia
Restaurantul - crama "Basarabia" vă invită să săvurati atmosfera unei armonii şi desfătări estetice. Anume aici, dvs veţi avea posibilitatea de a reveni în adâncul secolelor, de a pătrunde în coloritul vieţii tradiţionale moldoveneşti şi de a vă delecta cu bucate pregătite după cele mai alese reţele ale strămoşilor noştri.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2015 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd