logo virtualtur.md
Virtualizare la
360°
Home to virtualtur.md Ro Ru
facebook | VirtualTur.md odnoklassniki | VirtualTur.md google plus | VirtualTur.md
Restaurante, Săli de ceremonii, Baruri, Cafenele, Hoteluri, Saloane de mariaj, Pensiuni, Fitness-uri, Saune, Agenții turistice, Expoziții, Saloane de mobilă, Saloane de frumusețe, Turism, Companii de construcții, Medicină estetică - 3D Panorame a localurilor din Chișinău și din alte localități ale țării.
Cea mai largă gamă de Tururi Virtuale din Moldova.
Noutăți
Garrison
Garrison

«Garrison» Restaurant & Café – este un nume nou pe harta Chişinăului care a fost deschis în toamna lui 2014 şi deja oferă doar servicii de calitate.

Ambianța oferită de acest local este una caldă datorită stilului clasic care a fost abordat cu foarte multă pasiune.

Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Florăria "Fructul"
Florăria "Fructul"
SRL "Fructul" este o companie specializată în creşterea răsadurilor de flori şi legume.
Asortimentul de flori cultivate include peste 50 de specii anuale şi multianuale plantate în ghivece la toate fazele de dezvoltare.
Răsadul de legume este crescut în palete celulare şi include practic tot sortimentul de legume începând cu varză, tomate, ardei şi terminând cu ceapă, ţelină, praz.
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Elegance
Elegance
Restaurantul “ELEGANCE” - alegerea perfectă. Locul unde veți petrece cele mai importante și de neuitat momente din viața dumneavoastră – nunta, cumătria, jubileul, balul de absolvire, fourchette, corporative.

Bucătăria şi secţia de patiserie sunt mândria restaurantul nostru.
Garden Palace
Garden Palace
Atmosfera plăcută a restaurantului GARDEN PALACE predispune la un prânz sau cină pe îndelete atât în sânul familiei, cât şi cu partenerii de afaceri sau prietenii.

Curtea verde, havuzul și compozițiile florale creează acea nuanţă romantică mult căutată de cei îndrăgostiţi.
Banquet Room
Banquet Room
"BANQUET ROOM" vă oferă:

Sala Mare cu o capacitate de pâna la 200 locuri.

Sala Mică - 40 locuri.

Organizăm: Nunți, Cumetrii, Zile de naștere, Corporative, ș.a.
Silverhouse
Silverhouse
Organizăm:
- Nunți,
- Cumătrii,
- Fourchette,
- Zile de naștere pentru copii,
- Banchete.

Basarabia
Basarabia
Restaurantul - crama "Basarabia" vă invită să săvurati atmosfera unei armonii şi desfătări estetice. Anume aici, dvs veţi avea posibilitatea de a reveni în adâncul secolelor, de a pătrunde în coloritul vieţii tradiţionale moldoveneşti şi de a vă delecta cu bucate pregătite după cele mai alese reţele ale strămoşilor noştri.
Stejăriș
Stejăriș
Bine aţi venit la Complexul de agrement "Stejăriş"!!!

• V-aţi întrebat vreodată unde vă puteţi refugia pentru câteva ore de odihnă în mijlocul naturii?
• Doriţi să petreceţi câteva zile de neuitat împreună cu prietenii şi oaspeţii dragi?
• Aveţi nevoie de un local în care să sărbătoriţi ziua nunţii, ziua de naştere, cumetria, alte festivităţi de familie?
• Sunteţi în căutarea unei săli de conferinţe, ce ar corespunde tuturor exigenţelor Dumneavoastră, îmbinând plăcutul cu utilul?
Moldova - Mereni
Moldova - Mereni
Dacă celebrați căsătoria, botezați copilul sau rotungiți un jubileu cu rudele și prietenii, veniți la noi. Veți avea parte de o sărbătoare de vis mai departe de zgomotul orașului.
Casa nunții " Moldova" din satul Mereni vă oferă:
- un local încăpător ( până la 200 persoane) și destul de confortabil
- bucătărie tradițională cu un meniu foarte bogat la un preț comparativ mic
- personal respectuos
Persoanele dragi vor ramâne satisfăcute de ambianța elegantă și o amabiliate deosebită.
Duplex
Duplex

Casa din doua Duplex-uri de pe strada Sfântul Dumitru, îmbină în sine 3 etaje și demisolul.

Suprafața terenului pentru un Duplex - 10 ari.

Un Duplex are 330 m^2. Pentru fiecare familie se preconizează un garaj, un beci și loc de parcare lângă poartă.

Poseidon
Poseidon

Restaurantul ”Poseidon” oferă posibilitatea de organizare a nunţilor, aniversărilor, meselor festive, cocktail-urilor, dineurilor, prezentărilor, banchetelor, seminarelor și altor evenimente de familie sau de afaceri și vă aşteaptă cu o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile.
Complex Codru
Complex Codru
Nunta este un eveniment unic în viața unui cuplu, deacea ea trebuie sarbatorită cât mai special, mai memorabil pentru miri, dar și pentru fiecare invitat. Noi, cei de la restaurantul ”Complex Codru” vă vom ajuta să celebrați cele mai frumoase evenimente din viața d-voastră, care vor rămâne pentru totdeauna în amintirile dvs.
Sud Est
Sud Est

"Sud - Est" este restaurantul care îşi are locaţia la intrarea în oraşul Ştefan Vodă pe traseul R30 şi este locul unde ceremonia dumneavoastră va fi perfectă deoarece o echipă de profesioniști va sta la dispoziţia dumneavoastră!

Hanul Vechi
Hanul Vechi

Localul «Hanul vechi» vă însoțește în orice etapă însemnată din destinul Dumneavoastră. Fie aceasta o nuntă, cumetrie, zi de naștere, banchet sau organizarea unei sărbători, suntem dispuși să vă deservim la cea mai înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri.

Bastion
Bastion

«Bastion» un restaurant cu totul special, situat în centrul orașului, vă invită să sărbătoriți nunți, petreceri corporative sau aniversări într-o sală spațioasă și confortabilă.

Casa Noastră
Casa Noastră

Sala este prevăzută pentru ceremonii precum nunți, cumetrii, zile de naștere, petreceri corporative și întâlniri de afaceri. Capacitatea acesteia este de 180 de persoane și se poate adapta cu ușurință pentru diverse evenimente datorită decorului inedit. Din partea administrației se oferă arca de flori și decorarea sălii. O cameră pentru mireasă este prevăzută în incinta casei de nunți.

La Vista
La Vista
Modalitate de exprimare, caracterizată prin Stil distins – Eleganță.
Subtilitate și finețe a simțirii - Rafinament.
Gest deosebit de plăcut cu aromă amețitoare a bucatelor - Savoare.
Dacă aceste calități le cauți într-un singur loc, atunci le gasești la bd. Traian, 5/3.
Dacă dorești să te simți confortabil la o seară perfectă, la o zi deosebită din viața ta, la o întâlnire de afaceri - vino la bd. Traian, 5/3.
Fisher Club
Fisher Club
De-a lungul existenţei sale omenirea a încercat să inventeze diverse modalităţi de a petrece activ şi cu folos timpul de odihnă. Însă, toate eşuau până când nu a apărut pescuitul, deoarece este neândoielnic faptul că nici unul dintre acestea nu e atât de fascinant, accesibil, deosebit de benefic şi interactiv. De acord? – Atunci, bine aţi venit la Fisherclub.md!
Cabinet Plus
Cabinet Plus
Vezi!!! 3D Panorame!!! a mobilei propuse de salonul de mobilă "Cabinet Plus"
Savita - Anenii Noi
Savita - Anenii Noi
„SAVITA” este un local rafinat, aflat într-o zonă feerică rurală, la doar 55 km de Chişinău, în s. Speia, r. Anenii Noi, pe malul drept al bătrânului Nistru.

Casa nunţii “SAVITA” dispune de două săli, interiorul cărora este realizat în culori pastelate, care, împletite cu celelalte elemente decorative, oferă ambianţa perfectă pentru a celebra diverse tipuri de ceremonii: petreceri corporative, ceremonii jubiliare alte sărbători importante din viaţa Dvs.
Hotel Korona - Anenii Noi
Hotel Korona - Anenii Noi
Hotelul Korona are o capacitate de cazare de 16 locuri, dispuse astfel: 7 camere cu paturi matrimoniale sau twin și un apartament-lux cu două camere.

Cele 8 camere sunt modern mobilate, utilate și echipate cu: TV LCD, sistem de aer condiționat și încălzire, detector de fum, internet wireless, grup sanitar individual cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, fier de călcat și frigider.
Sauna Crystal - Anenii Noi
Sauna Crystal - Anenii Noi
Sauna reprezintă o baie care constă din două faze, în care alternează încălzirea și răcirea organismului. Datorită faptului că se folosesc doar materiale naturale precum lemnul pentru încălzirea spațiului respectiv și a pietrelor din rocă vulcanică pentru menținerea stabilă a temperaturii aerului în încăperea saunei, aceasta este cuprinsa între 80 și 120 grade, iar umiditatea relativă este între 5 și 15%.
Complex Marion
Complex Marion
O adevărată perlă a complexului MARION este restaurantul «Casa Sărbătorii». Meniul bogat oferă diverse bucate alese din bucătăria naţională şi europeană, vinuri de marcă şi coniacuri.

Sala de banchete luxoasă cu capacitate de până la 250 persoane a devenit gazda celor mai mari şi fastuoase petreceri din regiune.
Favorit
Favorit
Centrul de agrement “FAVORIT” vă oferă și o sală de ceremonii.
Sala ceremoniilor “Favorite” este una din cele mai distincte locații pentru ocazii speciale, variind de la nunți până la evenimente corporative. Combinând tradiția clasică cu nuanțe moderne, am deschis o sală nouă, originală, cu un decor rafinat, o sală care poate gazdui pâna la 130 persoane.
Magician
Magician
Sala de Banchete «MAGICIAN» va fi alături de Dumneavoastră la cele mai importante evenimente din familie:
Nunți,
Cumetrii,
Zile de naștere etc.
La Paris
La Paris
Restaurantul „La Paris” dispune de două săli amenajate cu gust: sala mare, cu o capacitate de 240 persoane și cea mică la 50 de persoane.

Întru sporirea comfortului Dumneavoastră, ambele săli posedă platouri speciale pentru dans. De asemenea, cele 2 terase pentru invitați vă permit să savurați liniștea și refugierea de la o companie gălăgioasă și veselă.
Mognat
Mognat
Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.
Pîine caldă - Drochia
Pîine caldă - Drochia

Chiar de la intrarea în local, oaspeții sunt întâmpinați de o atmosferă caldă și primitoare datorită stilului foarte elegant al decorului clasic regal. Design-ul restaurantului este realizat prin combinarea foarte avantajoasă a clasicului cu modernul și, de aceea, oferă o ambianță deosebită invitaților acestuia. Din elementele clasice fac parte: coloanele romane, policandrele cu cristale, candelabrele pentru lumânări, draperiile grațioase, mulurile (figurile de ghips) și oglinzile cu rame aurite.

Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2014 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd