logo virtualtur.md
Virtualizare la
360°
Home to virtualtur.md Ro Ru
facebook | VirtualTur.md odnoklassniki | VirtualTur.md google plus | VirtualTur.md
Restaurante, Săli de ceremonii, Baruri, Cafenele, Hoteluri, Saloane de mariaj, Pensiuni, Fitness-uri, Saune, Agenții turistice, Expoziții, Saloane de mobilă, Saloane de frumusețe, Turism, Companii de construcții, Medicină estetică - 3D Panorame a localurilor din Chișinău și din alte localități ale țării.
Cea mai largă gamă de Tururi Virtuale din Moldova.
Noutăți
La Paris
La Paris
Restaurantul „La Paris” dispune de două săli amenajate cu gust: sala mare, cu o capacitate de 240 persoane și cea mică la 50 de persoane.

Întru sporirea comfortului Dumneavoastră, ambele săli posedă platouri speciale pentru dans. De asemenea, cele 2 terase pentru invitați vă permit să savurați liniștea și refugierea de la o companie gălăgioasă și veselă.
Șarm Plus
Șarm Plus
Restaurantul "Șarm Plus" vă invită să sărbătoriți: nunta, botezul, jubileul în sală nouă, confortabilă, decorată în culori clasice.

Restaurantul nostru este gata sa vă propună un meniu, ce include diverse bucate din bucătăria națională moldovenească.
Mognat
Mognat
Meniul de banchet al restaurantului «Mognat» își propune să gâdile simțurile celor care vin aici cu specialități culinare inspirate din bucătăriile moldovenești și europene. Cu toate acestea, la necesitate, este posibil de a discuta cu bucătarul-șef preferințele personale și de a comanda ceva original. «Mognat» tinde să transforme fiecare nuntă într-un eveniment cu adevărat unic, fiind foarte receptiv la orice capricii și preferințe ale oaspeților.
White Hall
White Hall
Bucatele tradiționale în combinație cu cele europene preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui mesean, ba chiar să rămână plăcut impresionat de varietatea, calitatea și prospețimea produselor. Prețurile pentru un eveniment, precum nunta, încep de la 450 lei și variază în funcție de meniul selectat.
Pîine caldă - Drochia
Pîine caldă - Drochia
După cum sugerează denumirea localului, sala de banchete „Pâine caldă” se dedică în special bucătării naționale, meniul fiind desăvârșit cu bucate de sezon și specialități ale casei. Vă oferim posibilitatea de a încadra în meniul Dumneavoastră delicii europene, ce vor face ca ceremonia Dumneavoastră sa se evidențieze și să fie unică, prețul unui meniu începând de la 750 lei de pereche.
Diamond
Diamond
Localul are o capacitate de 120 persoane. Meniul variază între 450-500 lei. Sala de nunți dispune de o terasă sub cerul liber, de un pavilion de lemn în stil moldovenesc, o grădină cu iarbă verde, flori și copaci decorativi, parcare auto cu supraveghere video, arca tinerilor, prezidiu, întâmpinarea oaspeților pe covorul roșu.

La toți tinerii însurăței oferim o mică reducere sau un cadou.
SanMari
SanMari
Restaurantul SanMari este în topul localurilor selecte datorită unei deserviri impecabile, interiorului fin şi a bucatelor delicate. Personalul instruit Vă va satisface orice gust, sala care încape 200 de locuri va fi decorată personalizat la solicitarea Dvs., iar bucatele tradiţionale sau din bucăria europeană vor desăvârşi întregul unei sărbători de vis.
Vest
Vest
Special pentru acest scop la nivelul doi a fost creată o sală destinată pentru festivități care este decorată în stil clasic. Aceasta este menită să ofere evenimentelor organizate aici o capacitate mai mare, de până la 120 de invitați, având acces direct între nivele.

Pentru petrecerile mai mici, de până la 80 de invitați, această sală este prevăzută cu intrare separată din stradă. La fel ca și la primul nivel se află o terasă amenajată disponibilă pentru petrecăreți.
Ambasador - Drochia
Ambasador - Drochia
Sala propusă de noi are o capacitate de 160 persoane și un desing de excepție, fiind înfrumusețată cu statuete originale, printuri pe pereți în stil aristocratic și un decor la alegerea clienților în dependență de eveniment. Ne dedicăm întru totul oaspeților, de aceea vă propunem absolut gratis o gamă mare de culori pentru a amenaja sala, la preferința dumneavoastră se oferă culorile roz, auriu, coral, albastru, roș, verde, marin.
Primăvara - Soroca
Primăvara - Soroca
Din partea casei se oferă unele servicii gratis, precum elemente decorative. Spre exemplu, arca tinerilor este amenajată de colectivul sălii de banchete „Primăvara”, sau intrarea în restaurant poate fi amenajată cu flori, facând un drum de flori din basm. Pe lângă serviciile oferite în dar, restaurantul „Primăvara” oferă tuturor clienților ce au hotarât să își sărbătorească evenimentele frumoase în anotimpul de iarnă o reducere de la 5% până la 20% în dependență de sărbătoare. De asemenea, dispunem de o parcare încăpătoare pentru toți oaspeții Dvs.
Jolly Alon
Jolly Alon
În dependenţă de scopurile şi dorinţele oaspeţilor şi clienţilor noştri, e posibil de organizat activități de divers format – începând cu cina în familie şi terminând cu o nuntă solemnă. Organizarea funcţională a spaţiului restaurantului, ce permite, la o capacitatea de 150 de persoane, să împartă localul în sala mare şi mică de banchete, precum şi în bar şi terasă de vară, oferă vizitatorilor posibilitatea atât de a se afla în centrul unei sărbători zgomotoase cât şi de a se bucura de linişte, savurând bucatele delicioase.
Oscar - Drochia
Oscar - Drochia
Sala luminoasă și încăpătoare, concepută pentru 300 de persoane, și amenajată cu arca tinerilor pentru nunți, este decorată bogat în stil antic, auriul, culoarea principală ce face interiorul să arate bogat, crează un contrast perfect cu cele 5 variante de decorațiuni ce vă sunt propuse în dependență de eveniment, absolut gratis din partea casei.
Soroca
Soroca
Restaurantul Soroca – local rafinat în inima oraşului Soroca pe malul bătrânului Nistru la nordul Moldovei. Un restaurant rafinat ce îmbină clasicul cu modernul, unde domină gustul, luxul, armonia şi ospitalitatea.

Aici veţi fi deserviţi la nivelul cel mai înalt de personal calificat şi profesionist ca să savuraţi din bucatele delicioase ale bucătăriei moldoveneşti şi internaţionale într-o atmosferă confortabilă şi romantică.
Picasso
Picasso
Visați la o nuntă specială, la o zi în care sărbătoarea căsătoriei voastre să fie perfectă? Atunci nu uitați că lucrurile mari se fac din timp și doar cu ajutorul profesioniștilor.

Încă nu sa stabilit ce este mai important la o nuntă. Dar se știe cu siguranță că buna desfășurare a sarbătorii depinde de locație și tot ce ține de acest delaliu: culoarea nunții, meniul și chiar cheful.
Romplaneta
Romplaneta
Restaurantul ”Rom Planeta”, organizează diverse manifestări pentru Dumneavoastră, fie Nuntă, Cumătrie, Zi de naștere sau oricare alt eveniment.
Aveți la dispoziție două săli de banchet:
- sala de la etajul 1 cu o capacitate de până la 140 persoane,
- sala de la etajul 2 cu o capacitate de până la 120 persoane.
Grand Radog
Grand Radog
Complexul sportiv-distractiv "Grand RADOG", amplasat la doar 5 kilometri de Chişinău pe malul lacului de la Dănceni, oferă oaspeţilor dragi condiţii excelente pentru sărbători festive, corporative ş.a.

Sala mare – 100 - 250 locuri;
Sala mică – 20 - 60 locuri.
Lari Cafe
Lari Cafe
"Lari Cafe" organizează:
- Nunți,
- Cumetrii,
- Fourchette,
- Zile de naștere,
- Banchete.
Bar, terasă, parcare.
Sală de banchete de la 50-100 persoane. Bucate tradiționale. Vă așteptăm cu drag!!!
Dacia
Dacia
Sala principală, având decor elegant și fiind mobilată cu mult bun gust, are o capacitate de 120 de locuri și dispune de spațiu pentru muzicieni și de un ring de dans ideal pentru cei ce știu să se distreze. Cel mai important este că sala e dotată cu sistem de ventilare și climatizare și are un număr mic de stâlpi de susținere ce nu obturează vizibilitatea de la mese. Sala poate fi ușor aranjată și adaptată oricărui tip de evenimente cu un decor individual la dorința clientului.
Amaris Garden
Amaris Garden
"Amaris Garden" e pregătit să răspundă noilor provocări, să fie pe placul orășenilor de azi: mai dinamici, mai exigenți, mai cosmopoliți, mai sofisticați.
Căutăm să lăsăm o amprentă personalizată, pentru dumneavoastră, să vă bucurați din plin, fie pentru o nuntă de vis, fie pentru un bal de absolvire, o zi de naștere, un botez, lansări de produse și evenimente mondene, etc.
Vatra Elita
Vatra Elita
Amplasat într-o zonă liniştită din oraşul Vadul lui Vodă, complexul reprezintă o îmbinare de ospitalitate tradiţională şi confort modern.

Înconjurat de verdeaţă şi copaci seculari de pe malul Nistrului, complexul de elită dispune de toate condiţiile necesare pentru a vă asigura o vacanţă sau o odihnă de neuitat, iar în funcţie de necesitate, vă oferim posibilitatea de a vă desfăşura activităţile de lucru eficient în incinta complexului.

Ikebana
Ikebana
Sala de nunți este special concepută pentru desfășurarea evenimentelor de până la 230 de persoane. “Ikebana” este un restaurant confortabil, cu un interior amenajat în stil unic cu nuanțe calde, iar terasa spațioasă va reda o atmosferă plăcută petrecerii Dvs.

Numai la “Ikebana” veți găsi amalgamul perfect între frumusețea clasică și design-ul modern, iar armonia compozițiilor de flori și sunetele muzicii vii, vă vor bucura privirea și auzul.
Diamant de Lux
Diamant de Lux
Sala de banchete "Diamant de Lux" dispune de o bucătarie modernă, într-o atmosferă distinsă. Clienții noștri se vor bucura de preparatele delicioase pregătite de maeștri bucătari care vă oferă un meniu divers, cu o varietate de mâncăruri atât tradiționale cât și europene.

Sala de banchete "Diamant de Lux" dispune de un decor personalizat, unde se poate organiza nunți, cumetrii, zile de naștere, etc.
Murmur de izvor
Murmur de izvor
Sala restaurantului a fost realizată în stil clasic cu culori pale din materiale de calitate înaltă. 186 de persoane pot petrece aici diferite tipuri de festivități datorită utilizării textilelor doar de culoare albă.

O astfel de combinație permite ca fiecare eveniment să fie decorat de către organizatori după bunul lor plac și să confere o notă de unicitate ceremoniei respective.
Sydney
Sydney
Sala de banchete "Sydney" – cel mai nou și stilat local de la Orhei.
Complexul "Sydney" de la Orhei reprezintă un local modern și spaţios, în care s-au împletit cu mult gust tendinţele actuale de design, atitudinea profesională și bucătăria naţională şi cea europeană.
Impresiile contează, de aceea filosofia de la "Sydney" include în sine lucruri simple, dar esenţiale: un restaurant trebuie să corespundă în totalitate așteptărilor clienţilor săi și să nu-i dezamăgească.
Garden Palace
Garden Palace
Atmosfera plăcută a restaurantului GARDEN PALACE predispune la un prânz sau cină pe îndelete atât în sânul familiei, cât şi cu partenerii de afaceri sau prietenii.

Curtea verde, havuzul și compozițiile florale creează acea nuanţă romantică mult căutată de cei îndrăgostiţi.
Tezaur
Tezaur
Amplasat în inima localității Bardar, din raionul Ialoveni, restaurantul se află la doar cincisprezece minute de capitală. La solicitare, administrația vă poate asista la organizarea transportului de oaspeți, tur-retur, către Chișinău.

Odată sosiți la locul destinației, veți fi întimpinați de o atmosferă binevoitoare, creată de personalul calificat. În incinta restaurantului vă stau la dispoziție trei săli care uimesc prin unicitatea designului implementat.
La Contessa
La Contessa
La Contessa - un local cu ospitalitate deosebită din Peresecina, situat la doar 27 km de Chişinău, departe de aglomeraţia, zgomotul şi agitaţia capitalei...

Un restaurant unde promisiunile devin realitate, unde calitatea serviciilor şi satisfacţia clientului sunt pe primul plan.
Casa Fermierului
Casa Fermierului
Cu un teritoriu imens de două hectare acest complex cuprinde mai multe atracții precum: un parc superb pentru plimbări și relaxare, un foișor în care te poți retrage pentru momente de liniște, un alt foișor împodobit cu draperii elegante și care poate fi folosit pentru ceremonii precum înscrierea sau pentru cine romantice, mai multe havuze mici, dar și un havuz mai mare lângă care se pot răcori invitații.
Voyage
Voyage
Dragoste la prima vedere: aceasta este impresia pe care o lasă de fiecare dată sala de festivități asupra celor care o vitează. Iar bucătăria excelentă a restaurantului este motivul principal pentru care toţi clienţii se întorc sa-și sărbătoreasca cele mai importante evenimente din viață la Voyage.
Gallo Pub
Gallo Pub
“GALLO PUB” - un Restaurant adevărat italian cu maestru bacătar șef Salvatore Panebianco originar din Sicilia, cu o experiență de 40 ani în domeniu.

Specialitățile casei:

- Pizza italiană pe lemne, sută la sută din produse italiene, pregătită de maestru Bucătar Șef,
- Cocoșei hamburghezi la grătar,
- Faimoasa pastă italiană.
Administrația site-ului:
www.virtualtur.md
Telefon de contact:
+373 795 80 769
Poșta electronică:
info@virtualtur.md
Copyright © 2009-2014 VirtualTur.md. Toate drepturile rezervate.
abd