Acasă Noutățile companiilor President - Bălți Bucătăria oferă preparate europene iar meniul este ales în mod individual fiind oferită consiliere din partea personalului pentru fiecare eveniment în parte.

Bucătăria oferă preparate europene iar meniul este ales în mod individual fiind oferită consiliere din partea personalului pentru fiecare eveniment în parte.

27362 autor : President - Bălți 01 August 2016

President” este locul ideal pentru desfăşurarea unor evenimente corporative precum conferinţe, seminare, congrese, prezentări şi lansări de produse sau întâlniri de afaceri pentru că se oferă: spaţiu generos, sonorizare perfectă, video proiector, aparatură şi tehnică necesară şi desigur un meniu spectaculos.

Indiferent de tipul de eveniment organizat o parcare pentru 100 de automobile este prevăzută în preajma localului.

Sala restaurantului se prezintă ca un spațiu unitar și luminos, cu o zonă de antreu de tip lounge şi este ideală pentru organizarea petrecerilor mari, dar și pentru petrecerile restrânse. Capacitatea sălii este de 200 de locuri la mese rotunde iar cea maximă de 250 de locuri la mese aranjate combinat, tot odată nu se impune un număr minim de participanţi.

Bucătăria oferă preparate europene iar meniul este ales în mod individual fiind oferită consiliere din partea personalului pentru fiecare eveniment în parte.

Personalul de asemenea vă va ajuta să creaţi, în mod individual, un decor luxos ca din poveşti pentru viitoarea ceremonie, datorită experienței dar şi a atitudinii grijulii pe care aceştia o oferă oaspeţilor săi. O persoană responsabilă va avea grijă ca să ofere un adevărat spectacol de lumini datorită echipamentului instalat în sală şi care va fi admirat de toţi vizitatorii.

Elementul surpriză, însă, se regăsește în platoul verde destinat ceremoniilor de înscriere în aer liber, intr-un cadru feeric cu iz de basm, cu flori în culori vibrante îmbrățișate de gingășia predominantă a decorului.

Adresa noastră este: or. Bălți, str. N. Iorga, 11
Telefoane de contact: tel: (+373) 0231-59-888
mob: (+373) 689-89-888, 688-88-881